Ο Αλέκος ο Μουμτσάκης και το δημοτικό ραδιόφωνο

@ Έμαθα ότι ο Αλέκος έδωσε εντολή και ο Μουμτσάκης την εκτέλεσε και κάλεσε τηλεφωνικά τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων να παραβρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΑΟΚ. Τελικά αυτός ο Μουμτσάκης είναι για όλα εκτός από αντιδήμαρχος.
@ Αλλά πόσο σοβαρός μπορεί να είναι ένας πολιτικός όταν κάνει την ορντίναντσα του Αλέκου;
@ Φαίνεται ότι ούτε στις 27 Ιανουάριου θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στους παιδικούς σταθμούς και στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι». Το γιατί το ξέρει μόνο ο Μουριάδης που παίζει με την υπομονή τους.
@ Χθες όπως έγραψα ο αντιδήμαρχος Λεωνίδας Παππάς επιβεβαίωσε το σχόλιο μου ότι δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μουριάδη. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Λεωνίδας Παππάς δεν θα βγει από το πολιτικό κάδρο. Άλλωστε είναι πολύ νέος. Ούτε θα μπει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. Όμως τον βλέπω στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ στις ευρωεκλογές που θα γίνουν το 2023.
@ Μου λένε ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα γύρω από τον ξεχασμένο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό τον οποίο ο υπεύθυνος τύπου του δήμου Νίκος Χαζαρίδης προσπαθεί να τον αναστήσει. Να το πω και σε αυτόν αλλά και σε όλα τα «ορφανά» που προσπαθεί να μαζέψει και να τα πληρώνουν οι Καβαλιώτες για να προπαγανδίζουν το ανύπαρκτο έργο του δήμου ότι κακώς ακόμη λειτουργεί αυτός ο σταθμός. Να το έχουν υπόψη τους αυτοί που θέλουν να ρίξουν για την επαναλειτουργία του πάνω από 100.000 ευρώ!
@ Ο Λαλάς μαζεύει τα «ορφανά» της δημοσιογραφίας για να στήσει γραφείο τύπου. Ο Μουριάδης τα ορφανά του Σύριζα που αφού έκλεισαν το «Κόκκινο» και έμειναν χωρίς στέγη τώρα θέλουν να μπουν στον δήμο για να την βγάλουν πάλι στον αφρό.
@ Όπως έμαθα οι υπηρεσιακοί παράγοντες στην υπηρεσία της καθαριότητας κάνουν προσπάθειες να φέρουν τα δρομολόγια σε μια κανονικότητα. Άκουσα ότι το έχουν πετύχει σε ένα 80% αλλά μένει και ένα 20% των εργαζομένων στο τμήμα της αποκομιδής υλικών για ανακύλωση που ακόμη δεν έχει μπει σε μια κανονικότητα.
@ Είμαστε στα μέσα Ιανουαρίου και ακόμη εκείνη την περίφημη περιβαλλοντική μελέτη δεν την έχει στα χέρια της η ΔΕΥΑΚ ώστε να βγάλει τις άδειες για το έργο της σύνδεση του δικτύου ύδρευσης του πρώην δήμου Φιλίππων με τον κεντρικό αγωγό που φέρνει τα νερό στην πόλη της Καβάλας. Που θα πάει κάποτε θα μπορέσουν να την έχουν και να πάρουν τα λεφτά από τον ΤΑΠ και από την περιφέρεια. Μέχρι τότε υπομονή.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα