Ο Χρόνης μαγειρεύει αυξήσεις στο νερό

@ Μα όταν δεν έχεις ούτε 30.000 ευρώ για να κάνεις μια μελέτη, όταν μόνο για να πληρώσεις αναδρομικά σε υπαλλήλους χρειάζεσαι 600.000 ευρώ, όταν δεν κάνεις κράτει στις αναθέσεις και χάνεις χρήματα από τις εκπτώσεις που δεν παίρνεις τότε από κάπου πρέπει να βρεις λεφτά για να πληρώσεις όλα τα παραπάνω.
@ Μιλώ για τον πρόεδρο Χρόνη που από την προηγούμενη εβδομάδα με συνεντεύξεις του ότι αυξήθηκε το ρεύμα άρα δαπάνα η ΔΕΥΑΚ περισσότερα χρήματα προετοιμάζει τους καταναλωτές για τις αυξήσεις που μαγειρεύει να κάνει. Και θα τις κάνει και δεν πρόκειται να αντιδράσει και κανείς. Οι Καβαλιώτες είναι «υπερήφανοι» πολίτες και δεν πέφτουν στο επίπεδο άλλων πολιτών άλλων δήμων να διαμαρτύρονται για μερικές ψωροαυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού.
@ Άλλωστε 2 ευρώ κάθε χρόνο βάζει πάνω στους λογαριασμούς ο Χρόνης και μαζεύει 500.000 ευρώ από αυτό το δίευρω και δεν ακούσθηκε κίχ.
@ Του λέω του προέδρου Χρόνη να μη φοβηθεί να κάνει βαρβάτες αυξήσεις στο νερό ο τράχηλος των Καβαλιωτών αντέχει.
@ Φαίνεται ότι ο Μέτιος εμπιστεύεται πολύ τον νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη τον οποίο τοποθέτησε στην ηλεκτρική καρέκλα του προέδρου της οικονομικής επιτροπής. Και τον εμπιστεύεται γιατί πιστεύει ότι θα μπορεί να ξεφεύγει από τα δόκανα που θα τους στήνουν οι της αντιπολίτευσης.
@ Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης επιμένει ότι μέχρι το καλοκαίρι θα βγει σε διαγωνισμό το έργο του αμφιθεάτρου του διοικητηρίου. Το περιμένουμε γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη η Καβάλα.
@ Θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2023 με το ψηφοδέλτιο του Μουριάδη ο Γιάννης Ιακωβίδης. Δεν βλέπει γιατί να μην είναι όπως μου είπε.
@ Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου για το θέμα της εμπλοκής της διοίκησης Μουριάδη στο πρόβλημα των πετρελαίων μου είπε ραδιοφωνικά ότι θα έπρεπε να κρατηθούν κάποιες αποστάσεις κάτι που δεν έγινε και έτσι ο δήμαρχος συμπορεύτηκε με τους τραμπούκους των πετρελαίων για να κάνει τα κέφια του Βαγγέλη Παππά λέω εγώ.
@ Φαίνεται ότι στην διοίκηση του Μουριάδη δεν έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν το ανύπαρκτο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό και αν το κάνουν θα βρεθούν υπόλογοι. Αυτό το θέμα έχει κλείσει και αν προσπαθήσουν να τον ανοίξουν από τον δήμο τότε θα παρανομήσουν.
@ Όμως επειδή έχουν υποσχεθεί σε πολλούς ότι θα εργαστούν στο δημοτικό ραδιόφωνο τώρα δυσκολεύονται να ομολογήσουν την αλήθεια και θα συνεχίσουν να δουλεύουν τους ενδιαφερόμενους δημοσιογράφους και τεχνικούς.
@ Φυσικά την ευκαιρία να συνεχίσει την λειτουργία του την έχασε ο Σιμιτσής ως δήμαρχος το 2011 και από τότε δεν μπόρεσε κανείς να τον ανοίξει. Τώρα η συνέχεια του Σιμιτσή προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα αλλά του λέω ότι δεν θα μπορέσει.
@ Τα αδέσποτα όπως και το κυκλοφοριακό παραμένουν δύο προβλήματα άλυτα που δεν πρόκειται ούτε να τα αγγίξει η σημερινή δημοτική αρχή.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα