Ο εισαγγελέα ο κ. Αδάμπας καλεί Καρασσαβόγλου

Χθες πληροφορήθηκα ότι έφτασαν στα χέρια των εμπλεκόμενων υπηρεσιακών παραγόντων και της διοίκησης του νοσοκομείου κλίσεις από τον εισαγγελέα της Καβάλας μ΄ αφορμή όσα είχα αποκαλύψει μετά την προσφυγή των θιγόμενων προϊσταμένων για την εξόφληση ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2019 χωρίς την έγκριση τους τιμολόγια 500.000 ευρώ.
@ Αυτό το οποίο τότε είχα γράψει ήτανε ότι χωρίς να το γνωρίζουν οι προϊστάμενοι των κλινικών που έκαναν τις παραγγελίες για τα χειρουργεία. Από την οικονομική υπηρεσία του νοσοκομείου με εντολή Καρασσαβόγλου κάποιοι μπήκαν στο σύστημα και με τους κωδικούς των προϊσταμένων ερήμην τους έκαναν πληρωμές τιμολογίων 500.000 ευρώ.
@ Αυτές οι καταγγελίες στον εισαγγελέα τον κ. Αδάμπα εκτιμήθηκαν ότι χρειάζονται περαιτέρω έρευνας και γι΄ αυτό καλεί σε απολογία όλους όσους έχουν εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση προκειμένου να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.
@ Θέλω να θυμίσω μόνο στον Τάσο Καρασσαβόγλου που ακόμη είναι διοικητής του νοσοκομείου ότι μου είχε στείλει μια επιστολή που υποτίθεται ότι μου εξηγούσε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και απλά δεν ήθελε να αφήσει το νοσοκομείο χωρίς υλικά για τα χειρουργεία. Και αυτό το θυμήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα