Ο Εριφυλλίδης και οι τσεποκάβουρες

Η απόφαση των Λεωνίδα Παππά, Θόδωρου Παπαδόπουλου και Γιώργου Μιχαηλίδη να μη συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Μουριάδη το 2023 δείχνει ότι το καράβι άρχισε να μπάζει νερά γιατί όλοι δεν την αντέχουν την υγρασία.
@ Θα δυσκολευτεί πολύ να κάνει ένα αξιόμαχο συνδυασμό ο Μουριάδης παρά τις διαβεβαιώσει του Λεωνίδα Παππά που μου έδωσε ραδιοφωνικά ότι θα σπρώχνονται για το ποιος θα μπει στο ψηφοδέλτιο. Δεν νομίζω να βρουν πολλούς πρόθυμους να βάλουν. Εδώ καθυστερεί τις αλλαγές στις διοικήσεις των νομικών προσώπων ο Μουριάδης γιατί δεν μπορεί να βρει αντικαταστάτες των σημερινών προέδρων και μελών στα διοικητικά συμβούλια και θα βρει για να βάλει αξιόλογους στο ψηφοδέλτιο του.
@ Και όσο θα περνά ο καιρός πολύ περισσότερο θα έχει πρόβλημα ο Μουριάδης να βρει τα πρόσωπα εκείνα που μπορέσουννα κάνουν την διαφορά στις εκλογές του 2023.
@ Κοντά στο να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Καβάλα βρίσκεται ο Γιάννης Εριφυλλίδης που δηλώνει ενοχλημένους από αυτούς που λένε ότι ήρθε ουρανοκατέβατος στην πολιτική σκηνή της Καβάλας για να πάρει τον δήμο. Σε σχόλιο του λοιπόν στο fb απαντά σε όλους αυτούς που διατυπώνουν μια τέτοια άποψη. «Για να κλείσει και αυτή η συζήτηση θα πω μερικά ονόματα ουρανοκατέβατων! Τσολάκης, Ευαγγελίου, Αθανασιάδης…Και πιο σύγχρονα Σιμιτσής… Κανένας από αυτούς δεν είχε ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πριν γίνει Δήμαρχος… Θα μπορέσει κάποιος να μου πει ότι Αθανασιάδης, Τσολάκης, Ευαγγελίου δεν ήταν πετυχημένοι Δήμαρχοι;».
@ Ο Καλαντζής έχει στο τσεπάκι του το χρίσμα από την ΝΔ για να κατεβεί για υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας. Ο Κλειτσιώτης επίσης όπως και ο Αντωνιάδης που όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος. Φυσικά κατά την προσωπική μου άποψη κανένας από τους τρεις παραπάνω δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος παρά τα όσα λένε.
@ Ο Καλαντζής γιατί κανείς σε κεντρικό επίπεδο και με πρόεδρο της ΝΔ τον Μητσοτάκη δεν θα πάρει ποτέ τη στήριξη του. Ο Κλειτσιώτης γιατί ως γνωστό τσεποκάβουρας δεν θα τολμήσει χωρίς τη στήριξη της ΝΔ να κετέβει αλλά και αν την πάρει δεν θα μπορέσει να κάνει ένα αξιόμαχο συνδυασμό. Ο Αντωνιάδη άλλος τσεποκάβουρας ποντάρει και αυτός όπως και ο Κλειτσιώτης στη στήριξη της ΝΔ γιατί ξέρει ότι δεν μετρά από μόνος του και παράλληλα θα του κάνουν και το ψηφοδέλτιο χωρίς αυτός να αιμοραγίσει πολύ οικονομικά.
@ Όμως όλοι οι παραπάνω δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Νατάσας Ιωσηφίδου εντός Ιανουαρίου δεν θα τους αφήσει πολλά περιθώρια να κατέβουν στις εκλογές εκτός και αν θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες εμφυλίου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα