Ο Γιαννάρας ο αόρατος και ο Ντίνος του όλα καλά όλα ανθηρά…

Εκείνος ο Γιαννάρας που χάθηκε ρε παιδιά. Φαίνεται ότι έχει χάσει την ενέργεια που είχε τον πρώτο χρόνο της επανεκλογής του.
@ Βλέπω ότι έχει ρίξει τους τόνους ο Κλειτσιώτης και δεν κάνει δηλώσεις δηλώνοντας την πρόθεση του να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Προφανώς δεν θέλει να γίνονται συζητήσεις γι΄ αυτόν με θέμα τον δήμο και θέλει να προβάλει τον εαυτό του ως επιτυχημένο διοικητή του νοσοκομείου μετά τον βαθμό που του έβαλαν από το υπουργείο υγείας κάτω από την βάση.
@ Όμως ο άνθρωπος δεν βάζει μυαλό. Έφυγε ένα έμπειρος γιατρός από το νοσοκομείο και αυτός δήλωσε ότι δεν το πειράζει γιατί το νοσοκομείο έχει και άλλους γιατρούς και όλα πάνε καλά. Μάλλον ο Ντίνος είναι διοικητής σε άλλο νοσοκομείο και όχι της Καβάλας.
@ Ο Μουριάδης ως Κόμοδος έχει επενδύσει πάνω στα θεάματα χωρίς άρτο όμως.
@ Τσιμουδιά ο Μητροπολίτης για το ΜΟΗΑ.
@ Την θέλει ο κόσμος την λαϊκή στην Καλαμίτσα την θέλουν και οι παραγωγοί και γι΄ αυτό θα μείνει.
@ Την Δευτέρα θα συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή του δήμου Καβάλας και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν αφορά και την κεντρική πλατεία “Ελευθερίας”. Συγκεκριμένα είναι το 16ο θέμα και όπως αναφέρεται στην ημερησία διάταξη αφορά την “Επικύρωση του Πρακτικού συνεδριάσεων της κριτικής Επιτροπής για τον Ανοιχτό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Προσχεδίων, ενός σταδίου, με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ».
@ Ριζική αλλαγή θέλει η κεντρική πλατεία γιατί δεν βλέπεται. Δεν θυμίζει κεντρική πλατεία αλλά τσιγκενέ μαχαλά.
@ Συνέντευξη θα δώσει σήμερα ο δήμαρχος Καβάλας και μη χαίρεστε δεν θα μιλήσει για την ακτή της Καλαμίτσας που την χαρίζει στην ΕΤΑΔ. Σύμφωνα λοιπόν το δελτίο τύπου που αναφέρει ότι “Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, στις 12:30, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με πρωτοβουλία του Προξενείου της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη και θέμα την έλευση των Ρουμάνων τουριστών στην περιοχή μας.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι Δήμαρχοι Καβάλας και Θάσου, Θόδωρος Μουριάδης και Λευτέρης Κυριακίδης αντίστοιχα, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Θανάσης Τσώνης και υπηρεσιακοί παράγοντες. Μετά το πέρας της σύσκεψης θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου (13:30 στον ίδιο χώρο).
@ Στην οικονομική επιτροπή τα θέματα που θα συζητηθούν στις 9 το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι είναι 16 ενώ στο δημοτικό συμβούλιο μόνο 15 και αυτά ταλαιπωρημένα.
@ Στο αρχείο έχει μπει η μήνυση που μου έκανε ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης γιατι είχα γράψει ότι λέει ψέματα όταν μετέβαινε στην Αθήνα και του κάλυπτει ο δήμος τα έξοδα διαμονής του ακόμη και τις αργίες.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα