Ο Κουνάκος προπαγανδιστής ανύπαρκτών δημοτικών έργων Προσφέρει στήριξη στον Μουριάδη ψευδόμενος

Πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς πως μπορεί κάποιος όπως ο Κώστας Κουνάκος το μέλλον να το κάνει παρόν και να προσπαθεί με αυτόν τον αναχρονισμό να πείσει για κάτι που φαίνεται ότι έχει λάθος;
@ Την περασμένη εβδομάδα στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» μίλησε για το έργο του δήμου σε ασφαλτοστρώσεις που έγιναν σε αγροτικούς δρόμους του δημοτικού διαμερίσματος των Φιλίππων κάτι που ήταν ψέμα όπως του απάντησαν από την «Πρωτοβουλία Φιλίππων Πολιτεία». Δεν ίδρωσε όμως το αυτί του και διαβάστε τι τους απάντησες τους ανθρώπους.
@ «Ευχαριστώ πολύ την πρωτοβουλία Φιλίππων για τις παρατηρήσεις της.
Τις λαμβάνω υπόψη μου. Η αναφορά μου που έγινε, για το έργο της Διοίκησης Μουριάδη στα τα δύο χρόνια που βρίσκεται στη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας, παρόλες τις δυσκολίες που υπήρξαν πάρα ταύτα έχει να δείξει έργο…. Απέναντι σε μια μηδενιστική εκπομπή, που δεν βλέπει τίποτα θετικό.
Ανέφερα μεταξύ πολλών και για τις ασφαλτοστρώσεις, που έγιναν στην ανατολική είσοδο της πόλης μπροστά από το Ανθή Καραγιάννη, σε διάφορα επιμέρους τμήματα στην πόλη ,στην Νέα Καρβάλη , και στην ενότητα Φιλίππων, καθώς και σε αγροτικούς δρόμους. Στην Νέα Καρβάλη 6 km (από Χρυσανθίδη μέχρι παλαιό υδραγωγείο και από εκεί, μέχρι τα όρια της Λεύκης και στην Ενότητα Φιλίππων άλλα 6km. Αυτά όντως αφορούσαν αστική οδοποιία εντός των δημοτικών κοινοτήτων.
Παράλληλα όμως, έχει ενταχθεί και έχει εγκριθεί έργο που αφορά αγροτική οδοποιία για την Ενότητα Φιλίππων. Για πρώτη φορά οι αγρότες μας θα πηγαίνουν στα αγροτεμάχια τους με ασφαλτοστρωμένους αγροτικούς δρόμους. Αυτά για διευκρίνιση κ. Σαββίδη».
@ Φυσικά πήρε την πληρωμένη απάντηση από τον Σαββίδη που λέει «Σας ευχαριστούμε για τις διευκρινήσεις κ. Κουνάκο. Φυσικά επί δήμου Φιλίππων έγιναν ασφαλτοστρώσεις στην αγροτική οδοποιία και μάλιστα πολύ περισσότερα από τα 12 χλμ που υπάρχει σχεδιασμός να γίνουν. Δεύτερον, καλό θα ήταν να δείχνουμε έργα που έχουν γίνει και όχι μελλοντικά πλάνα».
@ Εγώ μετά από αυτή την απάντηση δεν έχω να πω τίποτε στον Κώστα Κουνάκο.
@ Ο τρόπος που ασκεί ο Κουνάκος την πολιτική υποστηρίζοντας την διοίκηση του δήμου με ψέματα το ίδιο κάνει και ο Μουριάδης που με μελλοντικά έργα καλύπτει το κενό του σήμερα. Δήλωσε λοιπόν σε γνωστή σφυρίχτρα ότι έχει στα σκαριά τη στατική μελέτη του κάτω νοσοκομείου και όταν την τελειώσει περιμένουν οι επενδυτές δεν θα ξέρουν ποιος να πρωτοπάρει τα κτήρια. Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τη στατική μελέτη αυτός έφτασε και στην παραχώρηση σε επενδυτές των κτηρίων κάτω νοσοκομείου. Μετά μου λέτε ότι δεν παίζει με προοπτική ο δήμαρχος.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα