Ο Σύριζα συρρικνώνεται και η Τάνια με τον Μορφίδη πετάνε αετό

Ο Σύριζα στην Καβάλα βρίσκεται ένα βήμα πριν από το να γυρίσει εκεί από όπου ξεκίνησε πριν από τη συγκυριακή εκλογική του άνοδο μετά το 2014. Η έλλειψη ικανών στελεχών να διαχειριστούν το άνοιγμα του κόμματος στον κόσμο είναι ένα από τα προβλήματα του σήμερα.
@ Η παρουσία της ατάλαντης πολιτικά Τάνιας Ελευθεριάδου με την εμμονική της στάση απέναντι στις δύο μεγάλες επιχειρήσεις της Καβάλας ΒΦΛ και πετρέλαια μπορεί να συγκρατεί τους σκληροπυρινικούς ψηφοφόρους αλλά δεν φέρνει νέους που τόσο πολύ έχει ανάγκη το κόμμα του Τσίπρα.
@ Δεν είναι προφανώς μόνο Καβαλιώτικο φαινόμενο η αποψίλωση από ψηφοφόρους του κόμματος του Σύριζα αφορά όλη την χώρα όπου πάνω κάτω παρουσιάζει μια κάμψη αδικαιολόγητη για ένα κόμμα της αντιπολίτευσης.
@ Ο Τσίπρας έπαιξε με τα χαρίσματα του αλλά των εγκατέλειψαν οι ψηφοφόροι οι οποίοι πίστεψαν ότι θα μπορούσε να είναι μια νέα πρόταση της κεντροαριστεράς αλλά απογοητεύτηκα από την χρήση κατά κόρο των ίδιων μοντέλων στην οικονομία της διοίκηση και της παιδείας με αυτά που τους κρατούσαν επί δεκαετίες μακριά από την εξουσία. Μάλλον ο Τσίπρας δεν μπόρεσε να ερμηνεύσει σωστά την ευκαιρία που του έδωσε η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και πίστεψε και πιστεύει ότι ο κόσμος ασπάστηκε της αναχρονιστικές ιδέες μιας άλλης εποχής.
@ Στην Καβάλα το δίδυμο Ελευθεριάδου, Μορφίδης και όλες οι παραφυάδες τους ενδιαφέρονται μόνο για την πολιτική τους επιβίωση και τίποτε άλλο. Δεν έχουν και κανένα ισχυρό εσωκομματικό αντίπαλο αφού τόσο ο Εμμανουηλίδης όσο και ο Παπαφιλίππου δείχνουν ότι δεν έχουν καμιά δύναμη για να συγκρουσθούν με το κομματικό κατεστημένο που έχει δημιουργηθεί από τους Μορφίδη και την Ελευθεριάδου. Νέοι πολιτικοί δεν έχουν εμφανισθεί και όσοι υπάρχουν είναι υποταγμένοι στις αποφάσεις των διαχειριστών του κόμματος και αν δεν ακολουθούν πιστά πάντως δεν ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις σε αυτό.
@ Αυτό που από τώρα διαφαίνεται είναι ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές τουλάχιστον στην Καβάλα ο Σύριζα αν δεν πάθει πανωλεθρία θα έχει μεγάλες απώλειες τις οποίες θα καρπωθούν ΝΔ και ΚΙΝ.ΑΛ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα