Ο Βαγγέλας, ο Ιωσηφίδης και η ερώτηση του Γουνελά που περιμένει απάντησης

Ένα έχω να πω ότι ο Μουριάδης κατάφερε με μια του κίνηση να κάνει συνενόχους όλους τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων πλην Βέρρου που την Παρασκευή βρέθηκαν μαζί του για να συζητήσουν την κατάπτυστη πρόταση της ΕΤΑΔ για την ακτή της Καλαμίτσας.
@ Βρε Βαγγέλα που ακόμη πιστεύεις ότι αποτελείς ένα αξιοπρεπές πολιτικό κεφάλαιο το τόπου αφού έφερνες επί χρόνια γύρα όλα τα κόμματα ανάλογα με τα συμφέροντα σου μέσα και έξω από εργοστάσιο έχεις το ηθικό ανάστημα να μιλήσεις εσύ για άλλους που καθημερινά δίνουν αγώνα επιβίωσης; Αυτά που πέτυχες τα πέτυχες με τις αγριάδες, τα λεφτά των άλλων και τις κολοτούμπες. Τώρα που έσφυξαν τα γάλατα δεν σε βλέπω ζωηρό γιατί μάλλον δεν θέλεις να χάσεις την διευθυντική σου θέση με τον παχυλό μισθό. Γι΄ αυτό μείνεις και κάνεις το δεκανίκι του Μουριάδη γιατί τόσο μπορείς. Άσε λοιπόν την πολιτική πράξη σε άλλους που την ξέρουν και από την καλή και από την ανάποδη χωρίς τα ρουσφέτια στα πετρέλαια.
@ Δεν νομίζω ότι ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης που είναι υποψήφιος για πρόεδρος της νομαρχιακής της ΝΔ στην Καβάλα τελικά φαίνεται να μπορεί να κάνει την διαφορά και η νίκη του Μπάμπη Δράκου θα είναι μια άνετη νίκη. Ο κ. Ιωσηφίδης δεν γνωρίζω που βασίστηκε και πίστεψε ότι ο Δράκος είναι μια εύκολη υπόθεση και αγνόησε τους βασικούς κανόνες μιας εκλογικής αναμέτρησης όπως στόχος, στρατηγική και επικοινωνία. Το στόχο το καταλαβαίνω είναι η προεδρία της νομαρχιακής, δεν είδα όμως τη στρατηγική αλλά ούτε και την επικοινωνιακή δράση.
@ Ο Δράκος που έχει κάνει εσωκομματικές εκλογές γνώριζε ότι για να πετύχει θα έπρεπε να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να εγγραφούν στο κόμμα. Αυτό είναι μια στρατηγική κίνηση. Την επικοινωνία την δούλεψε χρόνια ότι θέλει ακόμη μια προεδρική θητεία και έτσι φαίνεται ότι βαδίζει σε μια ακόμη νίκη.
@ Και εγώ το πίστεψα ότι ο Αλέκος πήγε στη Ζυρίχη για να πιάσε τον Πλατινί και να του ζητήσει να επιτρέψει στο ΑΟΚ να κάνει μεταγραφές. Προφανώς κάποια άλλη δουλεία είχε και είπε να πουλήσει και αυτό το παραμύθι.
@ Και οι αφελείς ακόμη συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ο Αλέκος θα πάρει την ομάδα. @ Μέχρι σήμερα δεν άκουσα τον Μουριάδη να διαψεύδει αυτό που είπε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γουνελάς ότι μέσα από το γραφείο του κάποιοι τηλεφωνούσαν για να κλείσουν παίκτες και προπονητή για τον ΑΟΚ.
@ Φαίνεται για το Μουριάδη αυτή η καταγγελία δεν είναι άξια απαντήσεως. Σωστά θα μου πείτε καθημερινά κάνει τέρατα σε αυτό θα κωλύσει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα