Οι υποψήφιοι του Σύριζα και οι γκρίνιες για τον Κλειτσιώτη

Αρχίζουν σιγά, σιγά να παίρνουν μπρος οι μηχανές των βουλευτικών γραφείων γιατί μέσα στη χρονιά περιμένουν εκλογές και θέλουν να είναι έτοιμες.
@ Εκτός από τους τρεις σημερινούς κυβερνητικούς βουλευτές και την Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου δεν ακούγονται άλλα ονόματα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Βέβαια εγώ ακούω ότι μπορεί τη μία θέση από τις έξη του βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ ότι υπάρχει πιθανότητα να την καλύψει ο σημερινός πρόεδρος του επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας. Αν συμβεί αυτό θα ψάχνουν από το κόμμα για την δεύτερη γυναίκα που θα καλύψει την κενή έκτη θέση του ψηφοδελτίου.
@ Στο Σύριζα η Τάνια Ελευθεριάδου έχει καπαρωμένη τη μια θέση του βουλευτικού ψηφοδελτίου. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα κατεβεί πάλι ως υποψήφιος βουλευτής. Η Αθηνά Παναγιωτίδου νομίζω ότι θα πάρει μια θέση στη λίστα άλλωστε ήρθε τρίτη στις προηγούμενες εκλογές πάνω από τον Μορφίδη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω μάλλον ενδιαφέρεται και ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λυμπεράκης.
@ Χθες συνεδρίασε εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ με την μορφή της τηλεδιάσκεψης για την αλλαγή του λογιστή του νομικού προσώπου η σύμβαση του οποίου είχε λήξει στο τέλος του χρόνου. Ήταν κάτι το ξαφνικό και φυσικά η αντιπολίτευση το καταψήφισε. Πως έχω την υποψία ότι και εδώ ο Προμούσας έβαλε το χέρι του.
@ Πάει η πρώτη εβδομάδα που υποτίθεται θα γινόταν οι αλλαγές των προέδρων και των μελών των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων. Φαίνεται ότι δυσκολεύεται ο Μουριάδης να βρει νέα πρόσωπα γιατί μάλλον κανείς δεν θέλει να συμπορευτεί μαζί του πολιτικά και βλέπω να κρατά τους ίδιους εκτός από το νομικό πρόσωπο της αλληλεγγύης.
@ Τι έγινε ρε παιδιά ο «Ατρόμητος» γύρισε πάλι στην αγκαλιά του Αλέκου και το στόμα του στάζει μέλι για τον μεγάλο επιχειρηματία;
@ Αυτά τα δελτία τύπου του Αλέκου είναι όλα τα λεφτά. Τι Φοίνικες που αναγέννιονται, τι άγρια θηρία και άλλα τέτοια που είναι να αναρωτιέσαι μα καλά σε ποιον αιώνα ζει ο άνθρωπος;
@ Τι άκουσα ότι χθες μπήκε ακόμη ένας να δουλέψει στα πετρέλαια σπάζοντας την αλυσίδα του παραλογισμού;
@ « Ντινος Κλειτσιωτης απαράδεκτη κατάσταση στο νοσοκομείο.. κλείστε το να μην ταλαιπωρείτε τον κόσμο και κάνει και έξοδα το κράτος…ειλικρινά λυπάμαι.. το σταματάω εδώ γιατί θα πω πολλά και δεν κάνει.. βρήκατε την δικαιολογία με τον κορονοιο να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα». Αυτά έγραψε ο Γιάννης Κιοσεπαράς για τον νοσοκομείο όπως το κατάντησε ο Κλειτσιώτης. Τι άλλο να πω εγώ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα