OTAN H AΛHΘEIA ΔIAΦΩNEI ME TON K. METIO, TOTE ΣIΓOYPA ΦTAIEI H AΛHΘEIA.

O κ. Μέτιος, εδώ και τρία περίπου χρόνια που είναι περιφερειάρχης δεν ΄χει κάνει απολύτως τίποτα. Όσες φορές επικρίθηκε για την απραξία του η απάντηση του ήταν ότι φταίει ο κάποιος άλλος, όμως ποτέ ο ίδιος. Δεν γίνεται όμως να φταίνε πάντα οι άλλοι.
Έτσι και τώρα που δικαιώθηκε ο κ. Μαρκόπουλος και επανήλθαν σε αυτόν οι αρμοδιότητες του, ο κ. Μέτιος αντί να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει έστω και την ύστατη στιγμή συγγνώμη από τον κόσμο της Καβάλας για την τεράστια γκάφα του, βρήκε πάλι κάποιον φανταστικό εχθρό να φορτώσει το φταίξιμο. Για τον κ. Μέτιο λοιπόν η απόφαση του να αφαιρέσει τις αρμοδιότητες από τον από τον κ. Μαρκόπουλο ήταν σωστή και νομικά τεκμηριωμένη, όμως κάποιοι αόρατοι εχθροί του στην νομική υπηρεσία τα αποκεντρωμένης διοίκησης, θέλοντας να τον βλάψουν, έκριναν ότι η απόφαση του ήταν εσφαλμένη και την ακύρωσαν.
Το τραγικό βέβαια είναι ότι ο κ. Μέτιος δήλωσε ότι δεν θα προσφύγει στα δικαστήρια αλλά θα αποδεχθεί την απόφαση της αποκεντρωμένης διοιίκησης. Αν είχατε δίκαιο κ. Μέτιο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πηγαίνατε στα δικαστήρια. Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες αν τολμάτε πηγαίνετε στα δικαστήρια. Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες αν τολμάτε πηγαίνετε στην δικαιοσύνη αλλιώς ομολογήστε έστω και μια φορά ότι κανατε λάθος. Όπως λάθος έκανε και το κόμμα που σας έδωσε το χρίσμα και ντρέπεται τώρα να το παραδεχθεί.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα