Πληρώθηκε η εταιρεία που έφερε ο Προμούσας 30.000 ευρώ πριν ακόμη ξεκινήσει!

Πριν μερικά χρόνια μέχρι και την περίοδο που η Δήμητρα Τσανάκα ήταν δήμαρχος οι διημερησίες για την εκλογή νέων αντιδημαρχών και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου είχαν ένα ενδιαφέρον.
@ Όχι ότι προσφέρανε και πολλά πράγματα αλλά υπήρχε ένα κουτσουμπολίστικό ενδιαφέρον για το ποιος θα αντικαταστήσει ποιον. Τώρα έχει χαθεί και αυτό αφού οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος της διοίκησης Μουριάδη είτε παραμείνουν είτε όχι δεν αφορά κανένα.
@ Ακολουθούν με τα μάτια μια πολιτική που χαράσσεται από τον ίδιο τον Μουριάδη και εκτελείται από συγκεκριμένους υπηρεσιακούς παράγοντες χωρίς τη συνδρομή των αντιδημάρχων που απλά ανέχονται τον παραγκωνισμό τους για τον μισθό που τους δίνει η θέση. Έτσι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την παραγωγή έργου εκτός από μια επικοινωνιακή διαχείριση της θέση τους που ενισχύει την πίστη των διοικούνται ότι αποτελούν μια δυνατή ομάδα.
@ Τι διαφορετικό θα κάνει χθες αν γινόταν οι αλλαγές των αντιδημάρχων και στη θέση του Μουμτσάκη πήγαινε ο Μιχαηλίδης ή αν στη θέση του Βακιρτζή πήγαινε ο Παππάς; Καμιά διαφορά. Το ίδιο αδιάφορη πολιτική θα ακολουθούσαν με τους προκατόχους τους αν φυσικά τους άλλαζε ο Μουριάδης.
@ Αυτόν που περίμεναν να αλλάξει κάποιοι ο Μουριάδης ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Κώστας Πεφάνης και κάποιοι μιλούσαν ότι τη θέση του θα την έδινε στον Βαγγέλη Παππά ή στην Κώστα Κουνάκο. Και έτσι να γινόταν δεν νομίζω ότι θα ανέβαινε το κύρος του δημοτικού συμβουλίου αφού δεν παράγεται πολιτική σε αυτό αλλά συνεδριάζει για να συνεδριάζει. Όμως τελικά κράτησε τον Πεφάνη παρά τις φήμες.
@ Ποιος θα μπορούσε να επαναφέρει στην τάξη ένα δήμαρχο που δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου; Ποιος θα μπορούσε να του μιλήσει για τις μονομερείς αποφάσεις που παίρνει ερήμην του δημοτικού συμβουλίου και σε βάρος των συμφερόντων του δήμου αρκεί αυτές να καλύπτουν τα ρουσφέτια που θέλει να κάνει;
@ Κανείς. Πρόκειται για μια χαμένη τετραετία όπου κάθε έννοια δημοκρατίας έχει χαθεί αλλά δεν υπάρχουν και εκείνοι οι εσωτερικοί προσκρουστήρες που θα γυρίσουν πίσω τις αντιδημοκρατικές αποφάσεις σε αυτόν που τις πήρε. Έτσι έχει νόημα αν άλλαζαν ή όχι τα πρόσωπα αφού η πολιτική γραμμή θα παρέμενε ίδια;
@ Μαθαίνω ότι η εταιρεία που έφερε ο Προμούσας από την Θεσσαλονίκη η οποία έχει αναλάβει να αντικαταστήσει το λογισμικό του δήμου έχει πληρωθεί ήδη την πρώτη ανάθεση των 30.000 ευρώ. Δεν ξέρω πως έχουν πεισθεί μέσα σε ένα μήνα από την καλή λειτουργία του προγράμματος και πλήρωσαν προκαταβολικά όλο τον πρώτο χρόνο χωρίς να το επιμερίσουν έστω σε 4 δόσεις.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα