Πότε θα δώσει τα στοιχεία των θανάτων λόγω κόβιτ από την αρχή της πανδημίας ο Κλειτσιώτης;

Για ακόμη μια φορά μπήκε χθες το ερώτημα προς τον διοικητή του νοσοκομείου της Καβάλας Ντίνο Κλειτσιώτη να δώσει των αριθμό των θανάτων που είχαμε στην Καβάλα λόγω κόβιτ. Νομίζω ότι επιβάλλεται για το γνωρίζουν οι πολίτες πως πήγε η αντιμετώπιση του ιου από το νοσοκομείο. Νομίζω ότι ο κ. Κλειτσιώτης έχει υποχρέωση να το κάνει.
@ Φυσικά η διαμαρτυρία από πλευράς Σύριζα της Καβάλας περιορίστηκε σε μια δήλωση της Τάνιας Ελευθεριάδου για την δημιουργία του τμήματος ογκολογικού στο νοσοκομείο της Δράμας και όχι της Καβάλας. Η χλιαρή διαμαρτυρία του Σύριζα έχει να κάνει με την διοίκηση του νοσοκομείου από τον Τάσο Καρασσαβόγλου που ήταν αυτός που είχε διώξει τον ογκολόγο τον κ. Κασεράκη από τον νοσοκομείο για να φέρει έναν δικό του. Έτσι χάθηκε η ευκαιρία για την δημιουργία αυτού του τμήματος στο νοσοκομείο της Καβάλας.
@ Ο Καρασσαβόγλου άφησε πίσω του πολλά ανοιχτά θέματα με τις καταγγελίες που έγιναν από γιατρούς και εργαζομένους. Τελικά κάποια από αυτές τις υποθέσεις έχει προχωρήσει; Το ρωτώ στον κ. Κλειτσιώτη που υποτίθεται ότι αυτά που άφησε ο Καρασαββόγλου πίσω του ως ανοιχτά προβλήματα και έχουν να κάνουν με την δικαιοσύνη θα ήταν στις προτεραιότητες του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα