Στα κάγκελα οι αντιδήμαρχοι που εγκαταλείπουν τον Μουριάδη

Τα κάστρα από μέσα πέφτουν όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα γράμματα της πολιτικής. Η δυσαρέσκεια που υπάρχει για το πρόσωπο του Μουριάδη δεν είναι μόνο από μεγάλη μερίδα του κόσμου αλλά και πολλούς άμεσους συνεργάτες του.
@ Σας είχα πληροφορήσει εκεί γύρω στο Σεπτέμβριο πέρσι ότι ο πρόεδρος του νομικού προσώπου της αλληλεγγύης Φιλήμων Ξουλόγης είχε εκδηλώσει την δυσαρέσκεια του στο πρόσωπο του δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη. Έμαθα μάλιστα ότι εδώ και 2 μήνες περίπου έχει που υπέβαλε την παραίτηση του και αρχικά δεν την είχε κάνει αποδεκτή ο Μουριάδης αλλά ο Ξουλόγης τον απείλησε ότι αν δεν την αποδεχτεί θα κάνει γνωστούς τους πραγματικούς λόγους που δεν είναι φυσικά υγείας αλλά ότι δεν ανέχεται άλλο να τον κοροϊδεύει ο δήμαρχος.
@ Ο Φιλήμων Ξουλόγης βαρέθηκε όπως έμαθα να παρακαλά να του δώσει χρήματα ο δήμαρχος για να καλύψει τις ανάγκες του νομικού προσώπου της αλληλεγγύης αλλά ο Μουριάδης αν δεν του άναβε το πράσινο φως η γενική γραμματέας του Χριστίνα Ταβουλτζίδου δεν προχωρούσε.
@ Νομίζω ότι σας είχα ενημερώσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο Μουριάδης ότι αυτή που διοικεί τον δήμο είναι η Ταβουλτζίδου και δεν πρόκειται νάρθει ποτέ σε κόντρα μαζί της ο δήμαρχος που προφανώς έχει τους δικούς του λόγους.
@ Έμαθα λοιπόν σε γνωστό στέκι των «δημαρχειακών» στο κυλικείο της δημοτικής αγοράς όπου συχνάζει και ο Μουριάδης η σύζυγος Ξουλόγη μόλις τον είδε να πλησιάζει το τραπέζι όπου καθόταν με το σύζυγός της σηκώθηκε και έφυγε επιδεικτικά επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα που υπάρχει με τον δήμαρχο από πλευράς του πρώην πρόεδρου της αλληλεγγύης.
@ Δεν είναι όμως μόνο ο Ξουλόγης που έχει εκδηλωθεί δημόσια αλλά και ο δύο πρώην πρόεδροι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κελίδης και δευτεροβάθμιας Δασκαλούδης, Τα στόματα τους δεν στάζουν μέλι για τον Μουριάδη αλλά χολή και όπως άκουσα ψάχνουν πολιτική στέγη από τώρα για τις εκλογές του 2023 ώστε να πάνε κόντρα στον Μουριάδη. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να αφήνουν να εννοεί ότι μπορεί να κατεβάσουν και δικό τους συνδυασμό.
@ Πολύ ενδιαφέρον όμως έχει ότι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του Μουριάδη σκέφτονται να μη συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου στις εκλογές του 2023 και αυτοί είναι ο Λεωνίδας Παππάς, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Μιχαηλίδης. Δηλαδή το βαρύ πυροβολικό του «σύγχρονου δήμου» και αυτοί που έφεραν και τις περισσότερες ψήφους.
@ Η δυσαρέσκεια του Θόδωρου Παπαδόπουλου είναι εκφρασμένη εδώ και πολύ καιρό όμως οι εκπλήξεις είναι αυτές των Παππά και Μιχαηλίδη. Και μάλλον θα έχουμε και συνέχεια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα