Συνεχίζεται η τρομοκρατία στα Πετρέλαια

Εργαζόμενος που δεν μετέχει στην επίσχεση του Σωματείου, βρήκε σκασμένα τα λάστιχα του αυτοκινήτου του – Καραούλι από το Κελαϊδιστάν σε δρόμους για το εργοστάσιο που παρακάμπτουν το στέκι τους – Κι ο συνταξιούχος Παππάς …τον χαβά του να ψάχνει για ρόλο

Όσο περισσότεροι εργαζόμενοι αψηφούν το Κελαϊδιστάν και πηγαίνουν κανονικά στην δουλειά τους, τόσο τα παρατράγουδα και τα περιστατικά τρομοκρατίας συνεχίζονται!

Έμαθα λοιπόν ότι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εργαζόμενος που έχει αγνοήσει την επίσχεση εργασίας των Κελαϊδάκηδων και πάει κανονικά στη δουλειά του, βρήκε σκασμένα και τα τέσσερα λάστιχα του αυτοκινήτου του από «αγνώστους»!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ενώ τα θρασίμια που το έκαναν μπορεί να την πατήσουν άσχημα, αφού σε κτίρια κοντά στο μέρος που έγινε το συμβάν, υπάρχουν κάμερες…

Την ίδια ώρα, το Κελαϊδιστάν έχει στήσει καραούλι σε βοηθητικούς δρόμους που οδηγούν στο εργοστάσιο, τους οποίους χρησιμοποιούν εργαζόμενοι για να αποφύγουν το στέκι του Σωματείου στον Ιωσηφίδη, μπας και γλιτώσουν τις κατάρες και τους προπηλακισμούς!

Αδιανόητα πράγματα, στο 2022 είμαστε! Να τα βλέπουν οι Μουριάδηδες, οι Σιμιτσήδες και οι Λεμονίδηδες να χαίρονται τους κανακάρηδές τους…

Και μέσα σε όλα, έχεις και τον συνταξιούχο Παππά να έχει «τρελαθεί» και να ψάχνει ρόλο!

«Μιλάω με τον τάδε, μιλάω με τον δείνα στην εταιρεία» λέει παντού, μπας και πείσει κάποιους ότι με κάποιο τρόπο είναι ακόμη στα πράγματα!

Είπαμε, τού έχει στοιχίσει πολύ η απουσία της καρέκλας, αλλά αυτό πια το στερητικό σύνδρομο έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία.

Βλέπετε, είναι διάχυτη η εντύπωση ότι επίκεινται άμεσα εξελίξεις και οι ΠαπποΚελαιδάκηδες προσπαθούν να επηρεάσουν με κάθε τρόπο τον κόσμο που θέλει να δουλέψει.

Για να μην έχουν αγωνία, εγώ καταλαβαίνω ότι ο λογαριασμός για τα απίστευτα επεισόδια και τις διαρροές του υδρόθειου σε όσους τραμπούκισαν όλο αυτό το διάστημα θα έρθει πολύ σύντομα από την εταιρεία.

Δεν έβαλε στο κεφάλι της η Ενεργειακή μια 100άρα μύρια δάνειο για να έχει τους Σωματατζήδες να τραμπουκίζουν και να θέλουν να κάνουν κουμάντο. Πάνε αυτά!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα