Συνεργασία ντροπής η συνεργασία Ξουλόγη με ΣΥΡΙΖΑ στο Παγγαίο

Εάν αληθεύει που δεν νομίζω να μη αληθεύει ο Σύριζα στον δήμο Παγγαίου θα στηρίξει το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Ξουλόγη! Δεν κατεβαίνει έλεγαν χθες οι πληροφορίες μου ο Θόδωρος Μπόνος ως υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και η στήριξη του κυβερνώντος κόμματος μεταφέρεται στον Βασίλη Ξουλόγη.
Δηλαδή οι δημότες Παγγαίου όπως οι δύο πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παπουτσής και Τιμοσίδης που κατασυκοφαντήθηκαν πριν από 4 χρόνια από του Συριζαίου που τους φώναζαν κάτω από τα μπαλκόνια των πολιτικών τους γραφείων Γερμανοτζολίαδες, πουλημένους συνεργάτες του Σόιμπλέ θα στηρίξουν ένα ψηφοδέλτιο που θα συνεργαστεί με τους σημερινούς κυβερνώντες;
Αυτοί που θέλουν να στείλουν τον πρώην πρωθυπουργό στα δικαστήρια και ομιλούμε για τον Σημίτη θα στηριχθούν από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ; Ο Ξουλόγης δεν έχει τσίπα αλλά ο αν το στηρίξουν δεν θα έχουν ούτε αυτοί.
Μαζί με τον Ξουλόγη λέγεται ότι θα κατέβει και ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Χριστοδουλίδης. Δεν ξέρω εάν συμφώνησε για τη συνεργασία του πρώην δημάρχου με το Σύριζα αλλά θα πρέπει να ντρέπεται εάν το ξέρει και κατεβαίνει μαζί του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα