Τα αδέσποτα και η περπατούρα του Μπάμπη

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα ήταν και παραμένει μεγάλο για τον δήμο Καβάλα γιατί ποτέ κανένας δήμαρχος δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει αν όχι δραστικά αλλά ανεκτά. Έτσι όσοι ανεβαίνουν στο νοσοκομείο μιλούν για μια αγέλη που επιτίθεται στους πάντες και τα πάντα. Φυσικά ο δήμαρχος που έχει αφήσει το όλο θέμα στα χέρια του συλλόγου «Αίσωπος» μάλλον δεν έχει πράξει σωστά απλά πέταξε το πρόβλημα από πάνω του.
@ Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο Περιγιάλι αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Εκείνα τα σκυλιά του παράνομου κυνοκομείου αλήθεια που τα πήγε η κυρία που τα φρόντιζε;
@ Το έχει αποφασίσει αλλά δεν ξέρει πότε να το ανακοινώσει η Νατάσα Ιωσηφίδου ότι θα θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο της Καβάλας. Φυσικά δικό της είναι το θέμα αλλά να μη την προλάβει κανείς άλλος.
@ Εκείνος ο τέως υπουργός που όλο θέλει αλλά δεν ανακοινώνει τίποτε και απλά περνά τον καιρό του ως τουρίστας στην Καβάλα πιστεύοντας ότι κάτι είναι πολιτικά σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα ή περιμένει να του φέρει ο Μπάμπης την περπατούρα;
@ Ο πρώην χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης πολύ πιο γρήγορα προσαρμόστηκε στη νέα του θέση στο σπίτι του μακριά από την διοίκηση της περιφέρειας. Όσο για τις σκέψεις του για το πολιτικό του μέλλον αυτές είναι γνωστές ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Μέτιο.
@ Δεν παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη του προέδρου του αντιπροέδρου και του γραμματέα του σώματος ο Κώστας Κουνάκος γιατί τον βρήκε ο ιός «Ομικρον».
@ Και τα ατυχήματα πάνω από την «Τόσκα» συνεχίζονται αφού μετά την βροχή ο δρόμος γίνεται γυαλί. Χθες είχαμε δύο ατυχήματα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.
@ Ζεστά πήρε το ρόλο του ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης ο Χρίστος Γάκης που τρέχει ενημερώνεται και προτείνει έργα. Έτσι την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Χρυσούπολη και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη από τον οποίο ενημερώθηκε για την νέα επένδυση που θέλει να κάνει με το γεωθερμικό πεδίο του Ερατεινού.
@ Χθες ο νέος χωρικός αντιπεριφερειάρχης όπως έγινε γνωστό σε σύσκεψη που προκάλεσε ζήτησε να ετοιμασθεί ο μηχανισμός της αντιπεριφέρειας ώστε να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε κακοκαιρία που πιθανόν να έχουμε τις επόμενες μέρες.
@ Ακόμη να πάρουν την άδεια από την πυροσβεστική για να λειτουργήσουν την δημοτική Καπναποθήκη από τον δήμο; Και ενώ παραμένει κλειστή τα μισθά πέφτουν στην χαρτογράφο. Μετά μου λέτε που πάνε τα λεφτά του δήμου και ο Λεωνίδας Παππάς κάνει κοινωνική πολιτική με γκαζόζες.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα