Τα αυτογκόλ των αντιπάλων της ευνοούν της Τσανάκα

Κάνει ότι μπορεί ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος με τις δηλώσεις του για να χάσει την δημαρχεία. Όποτε μιλάει δημόσια πρέπει να χάνει κάποιες μονάδες εξαιτίας αυτών που λέει. Θέλοντας να δείξει ότι είναι περισσότερο Συριζαίος από τον Μουριάδη και ότι έχει στο τσεπάκι του τον Βέρρο δήλωσε προχθές ότι δεν θα συνεργαστεί με την «Χρυσή Αυγή» αλλά ούτε και με τους εκπροσώπους του Σώρρας που στηρίζουν τον Νίκο Ξανθόπουλο.
Δεν λέω ωραία ακούγονται αυτές οι δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου στα αυτιά των συντρόφων του αλλά έχασε ακόμη μια δεξαμενή να αντλήσει ψήφους για την δεύτερη Κυριακή. Και τα δώρα προς την Τσανάκα των αντιπάλων της συνεχίζονται.
Το πρώτο δώρο ήρθε από το Θόδωρο Μουριάδη που εμφανίσθηκε στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Τσακαλώτο που δυσαρέστησε πολλούς Παλιούς Πασοκτζίδες που έψαχναν ευκαιρία για να μη το ψηφίσουν αλλά ούτε και να μετακινηθούν προς τον Παπαδόπουλο.
Μετά προέκυψε η απουσία του Μάκη Παπαδόπουλου από την εκδήλωση της τοποθέτησης της προτομής του Παύλου Μελά στον δημοτικό Κήπο δείχνοντας ότι θέλει να συγκινήσει τους Συριζαίους μήπως και τον προτιμήσουν στην δεύτερη Κυριακή. Η συνέχεια των προεκλογικών λαθών γράφτηκε από τον Βαγγέλη Παππά που μέσα στο δημοτικό συμβούλιο σε μια πράξη πολιτικής αγένειας αποκάλεσε την δήμαρχο «Κατίνα» δημιουργώντας μια αρνητική σε βάρος του εικόνα.
Και ως πρωταθλητής των προεκλογικών γκαφών ο Μάκης Παπαδόπουλος έκλεισε τον κύκλο των αυτοχείρων υποψηφίων με την δήλωση του ότι δεν θα συνεργαστεί με την «Χρυσή Αυγή» και τους εκπροσώπους του «Σώρρας».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα