Τα ΘΑ του αντιδημάρχου και ο προστάτης Κελαιδάκης

Προφανώς ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος καρβέλια ονειρεύεται και επειδή ο φούρνος έκλεισε λέει ότι είναι έτοιμη ως διοίκηση του δήμου με τα ξύλα έτοιμα να πάρουν φωτιά για να ψήσουν το έργο της σύνδεσης του δικτύου ύδρευσης του πρώην δήμου Φιλίππων με τον κεντρικό αγωγό που φέρνει το νερό από το Κεφαλάρι στην πόλη της Καβάλας.
@ Υποτίθεται ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα είχαν τελειώσει την περιβαλλοντική μελέτη που την έδωσαν σε εξωτερικό γραφείο αλλά ακόμη δεν την έχε στα χέρια της η ΔΕΥΑΚ και δεν μπορούν έτσι να εκδοθούν οι άδειες για την κατασκευή του έργου. Δηλαδή με λίγα λόγια είναι στο ίδιο σημείο εκεί που το άφησε η Τσανάκα εδώ και 28 μήνες.
@ Όσο για το έργο στο σχολείο των Κρηνίδων ο Θόδωρος Παπαδόπουλος ότι έχει ενταχθεί ως έργο στην περιφέρεια και περιμένουν. Φυσικά και όταν είχαν αναλάβει το 2019 ήταν ενταγμένο ως έργο στο πρόγραμμα της περιφέρειας αλλά πήγε ο Μουριάδης και το απένταξε. Το έργο δεν ξεκίνησε και δεν βλέπω ούτε το 2022 να ξεκινά.
@ Δηλαδή τώρα ο Κώστας Πεφάνης λέγεται πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με 17 ψήφους από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων που είναι σαράντα και ένας; Προφανώς αυτά είναι ψηλά γράμματα για τον Μουριάδη αλλά και για την διοίκηση του.
@ Εκείνη την πρόταση που θάκανε ο Μουριάδης για την αξιοποίηση του πρώην πρωτοδικείου και μπήκε σφήνα στην πρόταση του ΔΙΠΑΕ προς της ΕΤΑΔ να το αξιοποιήσει μπορεί να μου πει τι ακριβώς πέτυχε εκτός από το να χαλάσει την δουλειά. Και Μαστροχαλαστής ο Θόδωρας.
@ Έχασε ο δήμος γιατί δεν πήγε να φιλήσει το δακτυλίδι του δημάρχου ο επενδυτής του ήθελε κάποια στρέμματα στην Άσπρη Άμμο. Έχασε περίπου 250.000 ευρώ έτσι γιατί ο ερίφης ήθελε να το παίξει εξουσία.
@ Φυσικά ακόμη να τακτοποιήσει το θέμα της εγγραφής του «Διόνυσου» στο κτηματολόγιο αλλά ούτε και το θέμα με το λιμανάκι των σφαγείων που θα πληρώσει στην κτηματική εταιρεία του δημοσίου κοντά στις 60.000 ευρώ γιατί παράνομα το χρησιμοποιεί.
@ Ο Μανώλης Κελαιδάκης που νομίζει ότι ο κόσμος της Καβάλας τρώει κουτόχορτο χθες δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ότι « ο αγώνας για την ασφάλεια στην εργασία είναι υποχρέωση όλων μας». Πρώτον δεν εργάζονται και δεν μπορούν από έξω να εγγυηθούν τίποτε ο Κελαιδάκης και η παρέα του. Όμως για ποια ασφάλεια μιλά ο Κελαιδάκης όταν βάζει καθημερινά με τους λεβέντες του σε κίνδυνο τη ζωή όσων έχουν αποφασίσει να δουλέψουν και όχι να φωασκούν;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα