Τι εννοείς Βαγγέλη Παππά «το παιχνίδι τώρα αρχίζει»;

Με το νέο γύρο τραμπουκισμών σε βάρος εργαζομένων στα Πετρέλαια που μόλις άρχισε, μήπως να το διευκρίνιζες, όπως κι αυτά που γράφεις για «ρουφιάνους»; Μην σου πει κανείς ότι στοχοποιείς κόσμο…
@ Το έχω ξαναγράψει και το έχω πει κατ΄ επανάληψη από το ραδιόφωνο: ο Βαγγέλης Παππάς ποτέ δεν πίστευε ότι θα φύγει από τα Πετρέλαια!
@ Θεωρούσε τον Πρίνο τσιφλίκι του, ακόμη κι όταν ήρθε μια εταιρεία όπως η Ενεργειακή που έβαζε τα εκατομμύρια με τις εκατοντάδες για να επενδύσει και να κρατήσει τα Πετρέλαια ζωντανά και σε ανάπτυξη. Εκείνος έκανε και πίστευε ότι θα έκανε κουμάντο εσαεί στην Καβάλα κι ας βάζανε άλλοι τα λεφτά…
@ Το πρώτο σοκ ήταν με την εθελουσία που την πολέμησε και δεν τού πέρασε. Το πιο μεγάλο σοκ, βέβαια, ήταν η απομάκρυνσή του λόγω θεμελίωσης δικαιώματος συνταξιοδότησης. Αυτό ήταν καταλυτικό, του στοίχισε ανεπανόρθωτα! Και δείχνει να έχει θολώσει, ψάχνει ρόλο, δεν βλέπει τίποτε άλλο μπροστά του, ούτε τον κόσμο που έχει πάρει στο λαιμό του με τα λάθη του, ούτε τίποτε…
@ Έχει χάσει πια τελείως την ψυχραιμία του και αυτό φαίνεται στις αναρτήσεις που κάνει στο Facebook όπου τον προσκυνά με συνέπεια το Κελαϊδιστάν.
@ Επειδή όμως κάποια πράγματα που αναρτά μπορεί να τα παρερμηνεύσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι που τον ακολουθούν – ο ίδιος, όπως είναι γνωστό, ήταν πάντα ψύχραιμος, πράος και καλό παιδί – θέλουμε να ρωτήσουμε, μήπως και τα διευκρινίσει και αποφευχθούν παρεξηγήσεις.
@ Λίγες μέρες λοιπόν αφότου εκδηλώθηκε το νέο κύμα των τραμπουκισμών σε βάρος εργαζόμενων του Πρίνου που πάνε και δουλεύουν κανονικά, ο Βαγγέλης βγήκε στο Facebook με την εξής ανάρτηση: «Tο να απειλούν οι ρουφιάνοι πάει πολύ… Τρισάθλιοι, το παιχνίδι τώρα αρχίζει…»
@ Αν κατάλαβα καλά, τον Βαγγελάρα κάποιοι τον απειλούν! Φαντάζομαι θα πάει στην Αστυνομία να ζητήσει προστασία όπως κάθε νομοταγής πολίτης, έτσι δεν είναι Βαγγέλη;
@ Αλλά ποιοι είναι οι «ρουφιάνοι» Βαγγέλη; Να το ξεκαθαρίσουμε γιατί, ξέρεις, κάποια καλόπαιδα από τους Κελαιδάκηδες που σε ακολουθούν, σήκωσαν αυτές τις μέρες φωτογραφίες με σημαδεμένους κάποιους από τους εργαζόμενους που πάνε και δουλεύουν κανονικά, όπως δούλευαν κανονικά και όταν έκανες εσύ κουμάντο. Κι επειδή αυτά τα καλόπαιδα χαρακτηρίζουν «ρουφιάνους» αυτούς τους απλούς εργαζόμενους, καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις κι εσύ Βαγγέλη μας.
@ Όχι τίποτε άλλο, αλλά τίποτε κακόπιστοι μπορεί να αρχίσουν να σκέφτονται ότι εσύ πρώτος στοχοποιείς κόσμο που δεν σε ακολουθεί πλέον. Κι επειδή στην ανάρτηση υπάρχει και το «Το παιχνίδι τώρα αρχίζει» και έχουν αρχίσει οι τραμπουκισμοί, τα σκασμένα λάστιχα, τα σπασμένα τζάμια κλπ κλπ καλό είναι να βγεις και να πεις ότι δεν εννοείς τίποτε απ΄ όλα αυτά.
@ Εγώ το ξέρω καλά πόσο βαθιά δημοκρατικός και ήπιων τόνων άνθρωπος είσαι Βαγγέλη, αλλά να, υπάρχουν και κακόπιστοι, είπαμε!
@ Να σε προφυλάξω θέλω Βαγγέλη μου, γιατί ξέρω ότι στην πίκρα σου πάνω μπορείς να κάνεις και λάθη, αν και …»Βούδας»…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα