Τι κρύβεται πίσω από την επένδυση Γεωργούλια στο λιμάνι;

Τι έγινε βρε γκαρντάσια παίζεται κανένα παιχνίδι και δεν το ξέρω; Έτσι ξαφνικά ο επενδυτής του εμπορικού κέντρου μέσα στο λιμάνι βγάζει μια ανακοίνωση και μιλά για τα εμπόδια που συνάντησε και συνεχίζει να τα βλέπει και γι΄ αυτό δεν ξεκίνησε το έργο; Έτσι ξαφνικά ο Λεωνίδας Παππάς αντιδήμαρχος του δήμου βάζει θέμα στο προπερασμένο δημοτικό συμβούλιο να κληθούν από το δημοτικό συμβούλιο ο επενδυτής και ο ΟΛΚ προκειμένου να συζητήσουν γιατί δεν προχωρά η επένδυση; Έτσι ξαφνικά ο δήμαρχος κάνει τον ανήξερο για το τι συμβαίνει όταν του είναι γνωστό ότι η πολεοδομία του δήμου δεν πήρε τα έγγραφα που ζήτησε από τον επενδυτή και δεν του δίνει άδεια ανέγερσης του κτηρίου; Έτσι ξαφνικά παρουσιάζεται ο επενδυτής ως αδικημένος όταν οφείλει ενοίκια 5 ετών και ο ΟΛΚ μπορεί να τον αποβάλει αλλά δεν το κάνει;
@ Η ερώτηση μου προς τον Λεωνίδα Παππά τι από τα παραπάνω δεν γνώριζε όταν ζήτησε τη συνάντηση επενδυτή και ΟΛΚ στην αίθουσα του δημοτικού συμβούλιου; Αν δεν τα γνώριζε τότε μάλλον δεν ξέρει τι γίνεται στο δήμο και κακώς κρατά θέση αντιδημάρχου. Αν τα γνωρίζει τότε προσπάθησε να παγιδέψει τους συναδέλφους του προκειμένου να συμφωνήσουν σε ένα κείμενο στήριξης του επενδυτή για να το πάει στο υπουργείο ανάπτυξης και να ξεπεράσει το πρόβλημα της πολεοδομίας Καβάλας. Όπως και νάχει όμως το θέμα η πρωτοβουλία του Παππά κάτι κρύβει.
@ Όμως ο Λεωνίδας Παππάς δεν μπορώ να φανταστώ όταν ζήτησε να γίνει η συνάντηση των δύο πλευρών στο δημοτικό συμβούλιο δεν είχε ενημερώσει πριν τον δήμαρχο. Φυσικά και γνώριζε ο δήμαρχος αλλά έκανε τον ανήξερο γιατί ξέρει ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά και αυτός με τη στάση του προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά το όλο θέμα.
@ Φυσικά όπως προχθές ραδιοφωνικά μου είπε ο πρόεδρος του ΟΛΚ Γιώργος Φιλόσογλου δεν έχουν να πουν τίποτε με τον επενδυτή και αν θέλει κάτι να ζητήσει να πάει να τα βρει με τον μέτοχο που είναι το ΤΑΙΠΕΔ.
@ Φυσικά το λιμάνι «Απόστολος Παύλος» είναι στη σειρά για να βγει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό και δεν νομίζω ότι το ΤΑΙΠΕΔ θέλει να μην έχει μέσα και το οικόπεδο που διεκδικεί ο Γεωργούλιας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα