Το Χριστιανόπουλα του ΠΑΣΟΚ και ο Μουμτσάκης των εξωτερικών υποθέσεων

Καλά από τη φωτογραφία που είδα από την άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” για να περάσει στη συνέχεια στην Θάσο όλα τα λεφτά ήταν ο Λαλάς με τον γνωστό σταυρό στο στήθος. Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνει αλλά και τι θέλει να πει με αυτές τις εμφανίσεις του.
@ Δεν του λέει και τίποτε για την δημόσια εικόνα του ο Μπαμπίνος.
@ Στο αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” βρέθηκε και ο Μουριάδης. Το Χριστιανόπουλο που είδε το φως του όταν πήρε την εικόνα του Αποστόλου Παύλου από τον Στέφανο και έτρεξε μέσα στην αγορά που τον χάνεις και που τον βρίσκει την μια φορά να προσκηνά τις εικόνες σε κάποια εκκλησία ή να περιμένει ευλαβικά τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο αεροδρόμιο.
@ Ήταν και ο άλλος ο πολιτικός ογκόλιθος στην υποδοχή του Βαρθολομαίου ο Αρχέλαος Γρανάς.
@ Βέβαια τα υπόγεια του δημαρχείου δεν μπορούσαν να μη βγάλουν δελτίο τύπου από την παρουσία και του Μουριάδη κατά τη άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη. Επειδή όμως δεν είχαν τι να γράψουν περιορίστηκαν στο εξής “Ο κ. Μουριάδης εξέφρασε στον Πατριάρχη τη χαρά του για την επίσκεψή του και τού ευχήθηκε καλή διαμονή”. Φοβερό…
@ Τι λέτε καλέ έστειλε ο δήμος Καβάλας τον Μουμτσάκη να τον εκπροσωπήσει στο Γκότσε Ντέλτσεφ προχθές ανήμερα της εθνικής γιορτής της Βουλγαρίας, κατά την οποία τιμάται η μνήμη των Κύριλλου και Μεθόδιου. Δεν γνωρίζω αν ο δήμος Καβάλας ενημέρωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη ότι θα τον εκπροσωπήσει τη συγκεκριμένη μέρα ένας αντιδήμαρχος που πήρε το καπελάκι του και πήγε αυτό όμως που ξέρω είναι ότι το Πατριαρχείο δεν έστειλε στις 10 Μαΐου την επέτειο της αποκατάστασης του Πατριαρχείου Βουλγαρίας εκπρόσωπο της. Προφανώς υπάρχουν κάποια θέματα και θα έπρεπε να ζητήσει την άδεια αφού η Μητρόπολη της Καβάλας ανήκει στις Μητροπόλεις των νέων χωρών και διοικητικά στο Πατριαρχείο.
@ Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Μουμτσάκη που είδε ταξίδι και είπε γιατί να χαθεί η ευκαιρία; Εκτός και αν του έδωσε την άδεια η Μητρόπολη ΦΝΘ.
@ Το θέμα είναι σε αυτές τις εκδηλώσεις στο Γκόλτσεφ Ντέλτσεφ πήγε και ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Μάκης Χαραλαμπίδης! Ως τι παραβρέθηκε και ποιος πλήρωσε τα έξοδα του;
@ Μπορεί αν τον εκπαιδεύει ο Μουμτσάκης αν θα εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον Μουριάδη το 2023 να ξέρει πως να συμπεριφέρεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις και μάλιστα στο εξωτερικό.
@ Αυτό που παρατηρώ από τις αναρτήσεις που κάνουν μέσω της σελίδας του δήμου στο fb από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν είναι πέντε άντε δέκα άτομα. Τι κάνουν για τις κάνουν προφανώς επειδή είναι υποχρεωμένοι από κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα