Το Κωστή Σιμιτσή περίμενε η δημοκρατία για να ενισχυθεί στη περιφέρεια

Δεν πείθουν πλέον κανένα οι λόγοι τους οποίους επικαλείται ο Κωστής Σιμιτσής που προσφέρει την παράταξή του στο περιφερειακό συμβούλιο έναντι πινακίου φακής στον Χρήστο Μέτιο…

Σε φρέσκιες δηλώσεις του για να χρυσώσει το χάπι ο πρώην δήμαρχος Καβάλας που έχει ανακατέψει τα νερά τόσο στο ΚΙΝΑΛ όσο και στη Νέα Δημοκρατία, αναφέρει ότι: «καλείται να ενισχύσει τη δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και των θεσμών της Περιφέρειας και γενικά να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Αυτή είναι η πρόθεση και η πρόταση του κ. Μέτιου κι εδώ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι συμφωνούμε»..

Καλά μας πείσατε κύριε Σιμιτσή και βέβαια καλά κάνετε μια και η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ που σας εμπιστεύθηκε το χρίσμα δεν σας έδωσε φαντάζομαι και την εντολή να δείτε στο παρά πέντε της ορκωμοσίας σας, τους γενικότερους στόχους όπως λέτε, αυτής της συνεννόησης, ώστε να μην αφήσετε κανέναν να διαμαρτύρεται ή να σπεκουλάρει και να μας αποκαλεί με διάφορους τρόπους που νομίζω ότι είναι ανήκειοι σήμερα στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Μα τι κάνει σήμερα νιάου – νιάου στα κεραμίδια;

Ο κύριος Σιμιτσής ερωτηθείς για το αν αισθάνεται μεγάλο το βάρος της ανάληψης των καθηκόντων του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, ο κ. Σιμιτσής απάντησε «πρέπει να εκπροσωπήσω ταυτόχρονα δυο κόσμους, δυο παρατάξεις. Θα συνεχίσω να εκπροσωπώ την παράταξη που με επέλεξε δηλαδή το Κίνημα Αλλαγής και τον κόσμο του.

Να μην ξεχνάμε ότι την παράταξή μας αυτοδιοικητικά ως ποσοστό την ψήφισε πολύ περισσότερος κόσμος απ’ ό,τι έναν μήνα αργότερα στις εθνικές εκλογές το Κίνημα Αλλαγής. Έχουμε λοιπόν έναν κόσμο που πρέπει να τον εκπροσωπήσουμε επάξια. Παράλληλα όμως πρέπει να σταθούμε εντάξει και απέναντι στους συνεργάτες μας, στον κ. Μέτιο και στα στελέχη της δικής του παράταξης, γιατί όλοι προσδοκούμε το καλύτερο από αυτή τη συνεργασία. Δεν μπορώ λοιπόν να είμαι απέναντί τους ανέντιμος και ανειλικρινής, πρέπει να τους εκπροσωπήσω κι εκείνους, ώστε να πετύχουμε όλοι το καλύτερο αποτέλεσμα».

Μα κύριε Σιμιτσή προφανώς θέλετε να πείσετε ακόμη και τον εαυτό σας για τα λεγόμενά σας τα οποία μπορεί να ηχούν ωραία στα αυτιά ενός καλοπροαίρετου ψηφόφορους σας, αλλά από την άλλη βλέπει την …αντιπαροχή και δεν συμφωνεί καθόλου όπως έκαναν στενοί σας συνεργάτες στην παράταξή σας και αποχώρησαν.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, ο κ. Σιμιτσής ανέφερε «εγώ αυτό δεν το βλέπω. Υπάρχουν βεβαίως κάποια στελέχη που πιθανόν να αισθάνονται κάπως επειδή έχουν χάσει τα πρωτεία, αλλά εν πάση περιπτώσει θεωρώ ότι έχει ήδη ξεπεραστεί όλο αυτό από την κοινωνία. Βλέπω καθώς περπατάω στον δρόμο, στην αγορά, στην Καβάλα, στη Χρυσούπολη κι αλλού ότι με πλησίαζαν άγνωστοί μου συμπολίτες που μου λένε μπράβο, συγχαρητήρια, προχώρα».

Μάλλον σε άλλους δρόμους περπατάμε εμείς, που ακούμε άλλα και σε άλλους ο Κωστής Σιμιτσής, πιθανόν να μην συμπίπτουμε και στα ίδια στέκια όπου άλλα ακούει ο συνεργαζόμενος με τον Μέτιο και άλλα τα δικά μας αυτιά…

Είναι εκείνη η φωνή που που λέει …εντροπή σου Πλούταρχε, σου φίλησαν την κόρη που έλεγε στον Κατεργάρη και ο Σπύρος Καλογήρου!

Περιοχή συνημμένων

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα