Τρομοκρατία, στοχοποιήσεις και ρατσισμός στα Πετρέλαια έγινε …μόδα να σκάνε λάστιχα εργαζομένων

Αντιμέτωποι με απίστευτες ενέργειες που προσβάλλουν όλους μας ως Καβαλιώτες βρίσκονται οι εργαζόμενοι που πηγαίνουν κανονικά στη δουλειά τους και δεν ακολουθούν την επίσχεση εργασίας του Κελαϊδιστάν.
@ Τα περιστατικά με τα σκασμένα λάστιχα των αυτοκινήτων έχουν γίνει μόδα! Μάλιστα την Παρασκευή, κάποιο καλόπαιδο που το έχουν πιάσει κάμερες ασφαλείας πήγε και τρύπησε τα λάστιχα …λάθος αυτοκινήτου που έμοιαζε με το ΙΧ εργαζομένου στην ίδια γειτονιά!
@ Έπαθε σοκ ο άνθρωπος, το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και έμαθα ότι η Ενεργειακή ενημέρωσε ότι θα αναλάβει τη ζημιά. Είναι το 2ο ανάλογο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες, στο 1ο τα καλόπαιδα είχαν στοχεύσει σωστά…
@ Αντίθετα, αστόχησαν τις προάλλες όταν πέταξαν κάτι σαν δυναμιτάκι σε αυτοκίνητο εργαζομένου την ώρα που περνούσε για να πάει στη δουλειά του μπροστά από το στέκι στον Ιωσηφίδη…
@ Αλήθεια, τον Ιωσηφίδη δεν τον πειράζουν αυτά; Τα θεωρεί διαφήμιση για τους κουραμπιέδες του;
@ Η προσπάθεια τρομοκράτησης εξελίσσεται και στο Facebook. Τις προάλλες μέλος του Σωματείου ανάρτησε παλιότερη φωτογραφία με εργαζόμενους, κυκλώνοντας (!) έναν συνάδελφό του που έφυγε από την επίσχεση και πήγε στο εργοστάσιο για δουλειά!
@ Αδιανόητα πράγματα, αδιανόητα!
@ Το τι ακούνε δε οι Ρουμάνοι που έχουν έρθει και βοηθούν στις εξέδρες δεν λέγεται. Ρατσισμός κανονικός, απαξιωτικά σχόλια στα social media λες και οι άνθρωποι αυτοί είναι όντα κατώτερου Θεού…
@ Η Ρουμανία, καλόπαιδα, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν δεν το γνωρίζετε! Η χώρα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός υδρογονανθράκων στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη, 300.000 βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα και 10 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αέριο τον χρόνο, λεβέντες!
@ Αλλά όχι, σαν την παρέα του Κελαιδάκη, που κατάφερε να κλείσει τον Πρίνο με τα 1500 βαρελάκια την ημέρα, δεν έχει…
@ Γιατί όμως φωνάζουν για τους Ρουμάνους; Ας πάνε να δουλέψουν όπως κάνουν οι άλλοι συνάδελφοί τους να …περισσεύουν οι Ρουμάνοι!
@ Έχουν, λέει, «επίσχεση εργασίας» γιατί δεν νιώθουν …ασφαλείς στην δουλειά!
@ Γιατί βρε καλόπαιδα δεν τα λέτε τα πράγματα με το όνομά τους: χωρίς τον Βαγγελάρα δεν πάτε να δουλέψετε, αυτό είναι το θέμα!
@ Πόσους ακόμη θα πάρει το λαιμό του αυτός ο άνθρωπος, αλήθεια; 26 ως τώρα και η Ενεργειακή δεν θα τους περιμένει αιώνια τους …επισχεσίτες!
@ Όλα τα παραπάνω ο δημοκράτης δήμαρχος Καβάλας τα επικροτεί; Αν δεν τα καταδικάζει προφανώς και τα επικροτεί. Αλλά τι να κάνει ο άνθρωπος όπως είπε και στους δικούς του στην οινοκατάνυξη της περασμένης εβδομάδας για να ξορκίσουν το κακό που τους έφερε 28 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσία να μη μπορούν να σταθούν πολιτικά πρέπει να κρατήσουν κοντά τους τον Βαγγέλα.
@ Αλλά και ο Βαγγελάκης όπως έμαθα ότι διαβεβαιώνει τους δικούς του δεν θα κρατήσει πολύ αυτός ο «αρραβώνας» με τον Μουριάδη. Θα διατηρήσει αυτές τις καλές σχέσεις μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα των πετρελαίων. Πίστευε ότι θα έχει τελειώσει σε 6 μήνες αλλά δεν το βλέπω γιατί πήρε πολλούς στον λαιμό του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα