Τσανάκα και Τοψίδης προηγούντες στα γκάλοπ

Ο χρόνος τρέχει προς την τελευταία μέρα του προεκλογικού αγώνα στον δήμο Καβάλας. Σιγά, σιγά γίνονται αντιληπτές οι προτιμήσεις των ψηφοφόρων και το κοσκίνισμα των υποψηφίων που θα προτιμήσουν να ψηφίσουν.
@ Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι ρίχνουν ότι έχουν στην διάθεση του από τα προεκλογικά τους όπλα και αυτοί που θα περάσουν στον δεύτερο γύρω θα είναι όσοι θα κάνουν τα λιγότερα λάθη.
@ Όλοι οι υποψήφιοι είναι γνωστοί στους Καβαλιώτες ψηφοφόρους από την θητεία τους στην τοπική αυτοδιοίκηση εκτός από τον υποψήφιο της «Ελληνικής Αυγής» που παραμένει ένα ερώτημα τι θα κάνει στις εκλογές αφού θα είναι η πρώτη επίσημη καταγραφή της «Χρυσής Αυγής» μέσα στον δήμο της Καβάλας.
@ Όλοι οι υπόλοιποι έχουν δώσει δείγματα γραφής είτε συμμετέχοντας από θέσεις ευθύνης στις εκάστοτε διοικήσεις που πέρασαν από τον δήμο είτε ως δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
@ Λίγο πολύ ξέρουν οι ψηφοφόροι με ποιους έχουν να κάνουν. Δεν υπάρχει ένας νέος, άγνωστος υποψήφιος που δεν έχει αυτοδιοικητικό παρελθόν. Η Δήμητρα Τσανάκα θα κριθεί για την πεντάχρονη διοίκηση του δήμου και οι υπόλοιποι εκτός του Γιάννη Βογιατζή για την παρουσία τους στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στον δήμο της Καβάλας δεν θα έχουμε την καταψήφιση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα αλλά τη σύγκριση της με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους της στον τρόπο που λειτούργησαν πέντε χρόνια ο καθένας από τη θέση του είχε. Γι΄ αυτό βλέπουμε να μην γίνεται αντιληπτό ένα κύμα δυσφορίας σε βάρος της Δήμητρας Τσανάκα που προφανώς δεν υπάρχει, αλλά διαπιστώνουμε ένα προβληματισμό για το αν πρέπει με τον υπόλοιπο προσωπικό που υπάρχει να ρισκάρουμε μια αλλαγή στον δήμο.
@ Άλλωστε οι τελευταίες έρευνες που έχουνε γίνει από διαφορετικούς υποψηφίους δείχνουν ότι η δήμαρχος παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των Καβαλιωτών και δίνεται μάχη για το ποιος θα περάσει στην δεύτερη Κυριακή μεταξύ του Μάκη Παπαδόπουλου και του Θόδωρου Μουριάδη. Στο προεκλογικό γήπεδο των δύο έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον αφού βρίσκονται κοντά ο ένα με τον άλλο όπως τουλάχιστον έχουν καταγράψει οι έρευνες που έχουν γίνει και τα ευρήματα τους έχουν γίνει γνωστά.
@ Αχώριστοι έχουνε γίνει Τοψίδης και Μαρκόπουλος που του χάνεις που τους βρίσκεις συνέχεια είναι μαζί. Μαζί βρέθηκαν και στο Καρναβάλι της Ξάνθης Προχθές και το έδωσαν και κατάλαβε.
@ Αυτός που προσπαθεί κάτι να δείξει είναι ο Μέτιος με φωτογραφίες που ανεβάζει στο fb με κάποιους υποψηφίους που βρήκε για να βάλει στο συνδυασμό του.
@ Ο Κώστας Κατσιμίγας ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ μεθαύριο θα παρουσιάσει στις 14 στην Καβάλα τους υποψηφίους του συνδυασμού του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα