Ευτυχώς ακόμη δεν ξέφυγαν τελείως στην «Δημωφέλεια»

Χθες συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Δημωφέλειας και ένα από τα θέματα που ήρθαν προς συζήτηση και μάλιστα ως έκτακτο ήταν και «η δωρεάν παραχώρηση του ανοικτού χώρου του Θεάτρου του Φρουρίου Καβάλας για εκδήλωση του Σωματείου εργαζομένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ), του εργοστασίου πετρελαίων Νέας Καρβάλης, των οικοδόμων, των εμποροϋπαλλήλων, των εργαζομένων επισιτισμού και άλλων ».
Το Σωματείο εργαζομένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ), του εργοστασίου πετρελαίων Νέας Καρβάλης, των οικοδόμων, των εμποροϋπαλλήλων, των Εργαζομένων Επισιτισμού και άλλων, πρόκειται να πραγματοποιήσει παρουσίαση της παράστασης «Φράουλα» του Αθηναϊκού θιάσου Trio Luben και ζητά τη συνδιοργάνωση της παράστασης με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», ώστε να παραχωρηθεί δωρεάν ο ανοικτός χώρος του θεάτρου του Φρουρίου Καβάλας στις 30 Ιουνίου 2022 ημέρα Πέμπτη για την πραγματοποίηση της παράστασης. Επίσης, ζητείται από τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» να αναλάβει την κάλυψη της εκδήλωσης με ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό (τόσο παραχωρώντας δωρεάν τον εξοπλισμό που η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» διαθέτει, όσο και καλύπτοντας την αμοιβή του τεχνικού-ηχολήπτη). Η παράσταση θα λάβει χώρα με δωρεάν είσοδο. Ωστόσο, θα διακινηθούν από τα Σωματεία κάποια κουπόνια – κάρτες, για την προαιρετική ενίσχυση του Συλλόγου.
@ Το συγκεκριμένο θέμα αποσύρθηκε μετά από τις διευκρινήσεις που ζήτησε να του δοθούν ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της “δημωφέλειας” Μπάμπης Κουφατζής.
@ Αυτό που πληροφορήθηκα επίσης ήταν ότι το έργο του blue City του Φρουρίου για το οποίο υπήρξαν ενστάσεις από άλλες εταιρείες όπως είχε ζητήσει με περισσή θρασύτητα ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου Απόστολο Μουμτσάκης το σαλαμοποίησαν και θα το δώσουν με την μορφή των αναθέσεων!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα