Φύγε Μουριάδη τώρα που είναι νωρίς από δήμαρχος και μη μας «απειλείς» ότι θα είσαι πάλι υποψήφιος το 2023

@ Μου λένε για ένα τοιχίο που είναι να κατασκευάσουν στο Ζυγός από τον δήμο Καβάλας μετά την υποχώρηση τμήματος του εδάφους ότι έτσι που πάνε να το κάνουν θα έχει προβλήματα. Μήπως να το εξετάσουν πάλι;
@ Δεν το γνωρίζω αν θα πάρει απάντηση στο ερώτημα του ο Άρης Βέρρος τι έχει κάνει ο δήμος για να του παραχωρηθεί από την περιφερειακή διεύθυνση υγείας το 18% του ποσοστού στο κάτω νοσοκομείο, αλλά τώρα που τέλειωσε και το τοιχίο θα προσπαθήσει ο Μουριάδης να το αξιοποιήσει ή θα ρημάζει και αυτό το κτήριο όπως ο «Διόνυσος»;.
@ Πότε θα ξεκινήσει η ελεγχόμενη στάθμευση από τον δήμο στο κέντρο της Καβάλας μετά το λογισμικό που πήραν; Εκτός και αν δεν το έχουν προμηθευτεί ακόμη.
@ Γιατί κρατάνε τον πρώην χώρο στάθμευσης «Ροδόπη» κλειστό για τους Καβαλιώτες και δεν δημιουργούν ένα χώρο αναψυχής; Ελπίζει ο Μουριάδης ότι θα το ανοίξει αυτό το πάρκινγκ με πολιτική απόφαση;
@ Γιατί δεν κλείνει η αντιπεριφέρεια το τμήμα του πάρκινγκ των «Λαζαριστών» αφού παράνομα λειτουργεί χωρίς άδεια;
@ Γιατί ακόμη ενώ έχουν περάσει 4 μήνες και σε λίγο θα γίνουν πέντε ο δήμος δεν βγάζει σε δημοπρασία το υπαίθριο πάρκινγκ του Αγίου Γεωργίου;
@ Προφανώς ο Μουριάδης θέλει να γίνει καμιά καταγγελία και μετά να τρέχει να δικαιολογείται στους ενοικιαστές των παραπάνω χώρων ότι δεν φταίει αυτός αλλά οι κακοί που δεν τον θέλουν για δήμαρχο.
@ Δεν ξέρω αν νομίζουν κάποιοι ότι είναι είδηση ότι ο δήμαρχος είπε σε τηλεοπτική μεσημεριανή εκπομπή καναλιού της Καβάλας ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος το 2023 για τον δήμο Καβάλας. Αυτό που νομίζουν ότι σήμερα αποτελεί είδηση γιατί στην αρχή της θητείας του είχε δηλώσει ότι δεν θέλει άλλη τετραετία μπορεί αύριο να τα γυρίσει πάλι και να δηλώσει ότι δεν θα κατεβεί.
@ Βέβαια έτσι όπως πάει είδηση θα ήταν αν λέγε στους δημοσιογράφους της τηλεοπτικής εκπομπής ότι παραιτείται γιατί δεν αντέχει άλλο να κάνει τον δήμαρχο και θέλει να πάει να ζήσει ελεύθερος στην Αθήνα.
@ Ειλικρινά του λέω ότι θα πρόσφερε μεγάλες υπηρεσίες στον τόπο ο Μουριάδης αν τα βροντούσε και έφευγε. Δεν αντέχει όπως είπε την Καβάλα αλλά δεν τον αντέχει και η Καβάλα άλλο.
@ Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που θέλουν να ηγηθούν και δημοτικού ψηφοδελτίου κάνουν και τους έξυπνους. Αφού έφυγαν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας που μας πέρασε έρχονται μετά και δηλώνουν ότι δεν θα τη ψήφιζαν την μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο. Ε, και γιατί μας το λένε για να τους λυπηθούμε;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα