Γιάννης Προμούσας ένας σύγχρονος αριβίστας

@ Η περίπτωση του Γιάννη Προμούσα είναι μια κλασσική περίπτωση ενός πολιτικού αριβίστα (πρόσωπο χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, που θέλει να ανέλθει επαγγελματικά και κοινωνικά χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο). Ναι ο Προμούσας χρησιμοποίησε την παράταξη της Τσανάκα γιατί πίστεψε ότι θα συνεχίσει να διοικεί τον δήμο άρα κάποια θέση θα του έδινε αλλά του προέκυψε ο Μουριάδης και του χάλασε τη σούπα. Έτσι έβαλε μπροστά το νέο σχέδιο του να φύγει από την δημοτική παράταξη της Τσανάκα και να συνεργαστεί με την διοίκηση Μουριάδη αφού πρώτα εξασφάλιζε τη δέσμευση του δημάρχου ότι θα τον χρήσει αντιδήμαρχο.
@ Με τη θέση εξασφαλισμένη ο Προμούσας άρχισε να κάνει νερά και να απέχει από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ώστε να μη αναγκασθεί να καταψηφίσει θέματα της διοίκησης. Αφορμή πήρε από δηλώσεις που έκαναν κάποιοι συνάδελφοι του μάζεψε τα μπογαλάκια του και έχρησε τον εαυτό του ανεξάρτητο. Έτσι άνοιξε τον δρόμο για να συνεργαστεί με τον Μουριάδη. Φυσικά δεν το έκανε αμέσως γιατί θα ήταν πολύ χοντρό αλλά δεν άντεξε κιόλας αφού οι μήνες περνούσαν και χάνονται οι μισθοί.
@ Έτσι προχθές έδωσαν τους αγκώνες λόγω κόβιτ και έκλεισαν τη συμφωνία.
@ « Τι να πει κανείς για έναν Νέο Δημοτικό Σύμβουλο» γράφει ο Άκης Τελίδης για τον Γιάννη Προμούσα. «Αν του έχει μείνει ίχνος Πολιτικής Ευθιξίας να παραδώσει την θέση που ανήκει στην Παράταξη και την Δήμαρχο που τον στήριξε στερώντας αυτήν από ανθρώπους με Πολιτικό και Κοινωνικό ήθος όπως ο κύριος Κουφατζής και ο κύριος Τσουρουκίδης .
Άλλωστε του το ζητάει η ίδια η Δήμαρχος που όπως λέει την εκτιμά και χωρίς την κυρία Τσανάκα δεν θα εκλέγονταν ποτέ . Καλή επιτυχία στις προσωπικές σου Φιλοδοξίες . Νέα ήθη και έθιμα ..Ας τα κρίνει ο κόσμος ..».
@ Στη χθεσινή σύσκεψη που προκάλεσε ο Μουριάδης δεν πήγαν η Τσανάκα, ο Βέρρος, ο Ξανθόπουλος και ο Ποτόλιας.
@ Έμεινε ο Θόδωρος να μίλησει με τον Παπαδόπουλο, Παππά και τον Βογιατζή! Τελικά του έμεινε μόνο ο Βογιατζής.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα