Ο Λαλάς οι «δημοσιογράφοι» και ο τελβές του Μπάμπη

@ Φοβερές κινήσεις από τον Λαλά. Έμαθα ότι πλησίασε για να προσλάβει δύο παροπλισμένους «δημοσιογράφους» γιατί όπως τους είπε έχει το χρίσμα της ΝΔ για υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας στο τσεπάκι του. Ένα του λέω. Ούτε χρίσμα θα δει αλλά ούτε και χαΐρι με αυτούς τους δύο.
@ Αντί να κάτσει ο Μπάμπης να βγάλει κανένα δελτίο τύπου για να στηρίξει το κόμμα του απέναντι στην επίθεση που δέχεται από Σύριζα και ΚΙΝ.ΑΛ ανεβάζει φωτογραφίες από τον πρωινό καφέ του με τους άλλους ινστρούχτορες της ΝΔ που μέσα από τις μπουρμπουλήθρες του γλυκύ βραστού τους μαντεύουν το πολιτικό μέλλον όποιου τους το ζητήσει.
@ Έτσι απαντούν στην αντιπολίτευση και φυσικά στους ψηφοφόρους της ΝΔ να μην ανησυχούν γιατί στον ντελβέ του πρωινού τους καφέ βλέπουν όλες τις απαντήσεις και τις μαζεύουν για να τηις ανακοινώσουν μια και καλή όταν δεν θα υπάρχει λόγος.
@ Φαίνεται ότι η διάθεση κάποιων που ενδιαφέρονται για τον δήμο Καβάλας και είναι ενεργοί αυτοδιοικητικοί να βρεθούν και να συζητήσουν για την κατάσταση στον δήμο αλλά και για το πώς θα βάλουν φρένο στην κατηφόρα του που είναι ο μόνος δρόμος που έχει επιλέξει ο Μουριάδης ψάχνουν τον τρόπο. Προφανώς πρέπει να βρεθεί ένα πρόσωπο κοινής εμπιστοσύνης ώστε να αναλάβει να πάρει την πρωτοβουλία να μαζέψει όλους τους υποψηφίους και να τους βάλει να συζητήσουν. Το θέμα είναι ποιο θα είναι αυτό το πρόσωπο και αν θα βρεθεί σύντομα γιατί ο χρόνος περνά και ό δήμος πάει από τα κακό στο χειρότερο.
@ Μόλις ο Μάκης Παπαδόπουλος άρχισε να ζητά κάποια έγγραφα από τις υπηρεσίες του δήμου από την ανάθεση που έκανε ο αντιδήμαρχος οικονομικών σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης για την ενοικίαση του λογισμικού μόνο για ένα μήνα ώστε να μπορέσει να εκδώσει τις βεβαιώσεις ΤΑΠ ο Προμούσας θορυβήθηκε και άρχισε τις εξυπνάδες του στυλ «δεν θα μου κάνει μήνυση ο Παπαδόπουλος;» και άλλα τέτοια ωραία. Από τον Μάκη Παπαδόπουλο περιμένει ο Προμούσας να τον κάνει μήνυση όταν πριν μερικές εβδομάδες αυτός ήταν που έλεγε ότι το συκοφαντεί και θα τον πάει στα δικαστήρια. Τώρα φαίνεται άλλαξε τακτική και είδε ότι στα δικαστήρια αντί για κατήγορος μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενος και είπε να κάνει την κάνει με μικρά πηδηματάκια.
@ Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεται ο πρόεδρος του Αμυγδαλεώνα ο κ. Πουρσαιτίδης ότι δεν προχωράνε τα έργα που του υποσχέθηκε για το χωριό του ο Μουριάδης και ένα από αυτά είναι η κατασκευή και λειτουργία ειδικού σχολείου; Προφανώς ο Πουρσαιτίδης δεν ήξερε τον Μουριάδης πριν γίνει δήμαρχος γι΄ αυτό και τον πίστεψε. Αλλά…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα