Οι τοπικοί βουλευτές και ο υπουργός Ε.Α

Συνέντευξη τύπου ετοιμάζεται να δώσει η ΝΟΔΕ της Καβάλας όπως προαναγγέλλει με χθεσινό της δελτίο τύπου. Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρει «Στο πλαίσιο των επισκέψεων στελεχών της ΝΔ στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας και Κεντρικής Μακεδονίας ενόψει της ΔΕΘ, ο πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας σας προσκαλούν στην συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Πέμπτη 09-09-2021 ώρα 11:30 π.μ. στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π., από τα μέλη του κλιμακίου για την ΠΕ Καβάλας στο οποίο συμμετέχουν πλην του Υπουργού Ε.Α. και των λοιπών τοπικών βουλευτών, καθώς και των μελών της πολιτικής επιτροπής, οι επισκέπτες: Βαρτζόπουλος Δημήτριος (Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης) και Φεύγας Βασίλης (Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Ν.Δ.».
@ Δύο παρατηρήσεις έχω να κάνω. Η πρώτη έχει να κάνει με την αναφορά της ΝΟΔΕ στους «λοιπούς τοπικούς βουλευτές». Δεν ήξερα ότι οι βουλευτές δεν έχουν όνομα αλλά είναι και τοπικοί και όχι μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου.
@ Δεύτερη παρατήρηση. Αυτός ο υπουργός Ε.Α ποιος είναι βρε παιδιά; Μήπως είναι ο Παναγιωτόπουλος αλλά γιατί δεν το λέτε; Αναρωτιέμαι ποιος την έγραψε την συγκεκριμένη ανακοίνωση που προσβάλει και δείχνει πόσο εμπαθείς είναι η διοίκηση της ΝΟΔΕ σε βάρος του πολιτικού προσωπικού της Καβάλας.
@ Να σημειώσω όμως και κάτι ακόμη. Όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν κατά καιρούς δεν βαρέθηκαν να κάνουν αυτού του τύπου μαζώξεις πριν από την άνοδο του εκάστοτε πρωθυπουργού στην έκθεση της Θεσσαλονίκης; Σπάνια άκουσα κάποιο θέμα που αφορά την περιοχή μας εκτός από τα τραίνα που ποτέ δεν έρχονται και τα λιμάνια που ποτέ δεν παραχωρούνται.
@ Τελικά όλα γίνονται για το θεαθήναι και τίποτε άλλο.
@ Έχουν περάσει 2 χρόνια και ακόμη δεν έχω ακούσει τις προτάσεις της επιτροπής της βουλής με πρόεδρο την Μπακογιάννη που είχε συσταθεί για να αποφανθεί για την ανάπτυξη της Θράκης και αφού γκρινιάσαμε και εμείς είπαν ότι κάτι θα πούνε. Τίποτε δεν αλλάζει στο δούλεμα. Είτε έχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, είτε Σύριζα είτε ΝΔ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα