Στα χέρια της αντιπολίτευσης η εξάλειψη του 50% στα δημοτικά τέλη αφού η ανίκανη διοίκηση Μουριάδη δεν ενδιαφέρεται

Αγνοώ αν οι Καβαλιώτες έχουν καταλάβει ότι η διοίκηση του δήμου με δήμαρχο τον Μουριάδη τους έβαλε ένα φέσι 50% στα δημοτικά τέλη που θα τα δούμε στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που θα μας έρθουν αυτό τον μήνα. Αν το έχουν καταλάβει τότε προφανώς δεν αντιδρούν γιατί δεν ξέρουν για τι να πρωτοαντιδράσουν και έτσι σιωπούν βρίζοντας για την τύχη τους.
Όμως η αύξηση κατά 50% των δημοτικών τελών είναι παράλογη και για ένα λόγο ακόμη σήμερα που τα παραγόμενα σκουπίδια της Καβάλας δεν επιβαρύνονται ούτε από τον τουρισμό αφού είναι κλειστά τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα βραχείας παραμονής αλλά δεν επιβαρύνονται ούτε από τα σκουπίδια των καταστημάτων μαζικής εστίασης αλλά και γενικότερα από κάθε παραγωγική δραστηριότητα.
Παρόλα αυτά δεν σκέφτονται στον δήμο να εξετάσουν την μείωση της αύξησης ακόμη και την εξάλειψης της αφού δεν συντρέχουν οι λόγοι που επικαλείται η εταιρεία ΔΙΑΜΑΘ.
Για μια φορά ακόμη αφού η συμπολίτευση του δήμου και ο αντιπρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ δήμαρχος Καβάλας αδιαφορούν να ελαφρύνουν τους Καβαλιώτες πρέπει η αντιπολίτευση του δήμου να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να παρθεί μια νέα απόφαση που θα εξαλείφει τελείως την αύξηση του 50% στα δημοτικά τέλη.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα