Στο σταυρόνημα του Μαξίμου ο Αναστασιάδης Δηλώνει Μητσοτακικός αλλά χαϊδεύεται με τους Συριζαίους

@ Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω αυτόν τον δήμαρχο Παγγαίου. Πως είναι δυνατόν να συνομιλεί με την Συριζαία βουλευτή Τάνια Ελευθεριάδου για αναπτυξιακά θέματα και να την αβαντάρει επικοινωνιακά όταν επί κυβέρνησης Σύριζα δεν είδε τίποτε και δεν ξέρω αν του δόθηκε και κάποια στήριξη στο έργο του.
@ Όμως ο Αναστασιάδης είναι ένας ανερμάτιστός πολιτικός ο οποίος έλκεται περισσότερο από την επίδειξη παρά να στηρίξει την κυβέρνηση που δηλώνει ότι είναι κοντά της λόγω Μητσοτάκη;
@ Ο Αναστασιάδης κακώς δηλώνει Μητσοτακικός αφού περισσότερο στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ είχε στηρίξει τον Τζιτζικώστα πάρα το σημερινό πρωθυπουργό. Αυτό το γνωρίζουν φυσικά στο Μαξίμου και τον έχουν βάλει στο σταυρόνημα των ανθρώπων που αποφεύγουν να στηρίξουν το κυβερνητικό έργο.
@ Είμαι σίγουρος ότι ούτε τα επόμενα τρία χρόνια που του έχουν απομείνει θα καταφέρει να κάνει έργο και αυτό άρχισαν να το ψιλιάζονται οι κάτοικοι του δήμου Παγγαίου και να το ψιθυρίζουν από τώρα ότι πρέπει να βρουν άλλο πρόσωπο να στηρίξουν οι νεοδημοκράτες της περιοχής μήπως δουν επιτέλους μια άσπρη μέρα. Έξη χρόνια και δεν έχει πετύχει τίποτε μεγάλο αλλά ούτε και μικρό.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα