Ξεκρέμαστοι οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα “βοήθεια στο σπίτι” που έληξε

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξη Άρης Βέρρος παρεμβαίνοντας στο καθημερινό πεντάωρο ενημερωτικό μαγκαζίνο του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» έκανε γνωστό ότι προχθές έληξε το πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» και οι δεκατέσσερις εργαζόμενοι είναι ξεκρέμαστοι. Αν μάλιστα δεν ψηφισθεί και η τροπολογία προκειμένου να δοθεί παράταση στο πρόγραμμα αναρωτήθηκε τι πρόκειται να γίνει.
@ Αν όμως όπως μου είπε ο Άρης Βέρρος ο δήμαρχος είχε αναγνωρίσει την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου και δεν έκανε έφεση σήμερα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αφού θα δούλευαν με τις συμβάσεις αορίστου χρόνου μέχρι όσες πέρασαν με το ΑΣΕΠ θα έμπαιναν στο μισθολόγιο του κράτους και οι υπόλοιπες θα πληρωνόταν από τον δήμο.
@ Ευχήθηκε και μαζί του και εγώ μη γίνει κανένα ατύχημα και μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τους ηλικιωμένους που εξυπηρετούνται μέσω του προγράμματος.
@ Όμως δεν βλέπω να έχει κάνει ο δήμος και αναίρεση της έφεση που θα εκδικαστεί τον Δεκέμβριο και ο Δεκέμβριος δεν είναι μακριά. Μέχρι τότε όσοι του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» δεν θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ θα συνεχίσουν να αγωνιούν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα