Η Ιωσηφίδου ξετρύπωσε 50 “αγνοούμενους” της καθαριότητας

Με επιμονή σε ένα μόνο θέμα το οποίο ρώτησε η Αναστασία Ιωσηφίδου προς την διοίκηση του δήμου προχθές έφερε και τους ανάλογους καρπούς αφού αποκαλύφθηκε το θέατρο που παίχθηκε με τον αριθμό των εργαζομένων και τις αμοιβές τους από τον αντιδήμαρχο Κυριάκο Σταυρίδη.
@ Η Αναστασία Ιωσηφίδου ήταν η μόνη που κατάλαβε πως πρέπει να λειτουργήσει μέσα σε μια τέτοια συνεδρίαση και δεν χάθηκε στη θάλασσα των απόψεων και των πολλών ερωτήσεων. Έτσι κατάφερε να κάνει τον κ. Σταυρίδη να ομολογήσει ότι από την υπηρεσία καθαριότητα αμείβονται 128 μόνιμοι και 5
αορίστου χρόνου. Συνολικά λοιπόν 132 άτομα όσα πάνω κάτω από την αρχή πρόκυπταν βάση των εγγεγραμμένων δαπανών μισθοδοσίας που ο Σταυρίδης είχε δηλώσει.
@ Να σημειώσω εδώ ότι μέσα σε αυτούς δεν είναι οι 40 που θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ με οκτάμηνες συμβάσεις μαζί με τους οποίους ο συνολικός αριθμός των αμειβομένων από τα ανταποδοτικά θα φτάσει στους 172 εργαζόμενους. Είναι λοιπόν άξιον απορίας πως με τόσα άτομα χρειάζεται ο δήμος να προχωρήσει και σε μια συνεργασία με κάποιον ιδιώτη και να δώσει 1,5 εκ ευρώ εξτρά.
@ Φυσικά όλοι δεν εργάζονται στο τμήμα της καθαριότητας όπως οι δύο οδηγοί του δημάρχου, οι έξη στα κοιμητήρια, οι δύο στις παραλίες και πάει λέγοντας. Όπως και νάχει όμως επαρκούν όλα αυτά τα άτομα που υπάρχουν και δεν χρειαζόταν να γίνουν οι υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη διότι είναι άδικες.
@ Δεν ξέρω τι προτίθεται να κάνει στη συνέχεια η κ. Ιωσηφίδου αλλά πρέπει επικοινωνιακά να το εκμεταλλευτεί.
@ Πληροφορήθηκα χθες ότι και οι πρόεδροι των κοινοτήτων, τα φιλαράκια του Μουριάδη και αυτά έχουν να πληρωθούν εδώ και 2 μήνες και άρχισαν να γκρινιάζουν. Υπομονή παιδιά ακόμη δεν έχετε δει τίποτε ακόμη.
@ Τώρα πορευτείτε με τις παιδικές χαρές και τις τσουλήθρες γιατί άλλο έργο δεν πρόκειται να δείτε.
@ Αναρωτιέμαι γιατί αθέτησε την υπόσχεση του ο Μουριάδης προς τους αστικατζήδες ότι θα τους στηρίξει με 50.000 ευρώ προκειμένου για να βάλουν και απογευματινά δρομολόγια σε γραμμές που τα έχουν σταματήσει αλλά μέχρι σήμερα δεν τους τα έδωσε;
@ Επιμένει η Ευαγγελία Δρακονάκη όταν την ρώτησα χθες ραδιοφωνικά αν μπορούν να οικοδομηθούν ή όχι κάποια τμήματα χερσαία του ανοιχτού κολυμβητηρίου και μου είπε ότι με το νέο νόμο μπορούν.
Αντίθετα ο δήμαρχος είπε ότι δεν μπορούν λέγοντας ότι είναι γιαλός και παραλία, αλλά συγχωρέστε με εγώ πιστεύω την Δρακονάκη.
@ Αυτό που μένει είναι να μάθουμε πότε θα καλέσει ο δήμαρχος τον Χρυσανίδη στο γραφείο του για να του πει μυστικά για το ανοιχτό κολυμβητήριο. Δεν ξέρω αν θα φωνάξει και τους άλλους αρχηγούς των παρατάξεων για να τους πει και σε αυτούς το μυστικό του ανοιχτού κολυμβητηρίου ή όχι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα