Ο λαϊκισμός είχε στασίδι στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο

Προχθές στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Καβάλας δημιουργήθηκαν περίεργες συμμαχίες με τελείως διαφορετικούς στόχους αλλά με ένα και μοναδικό προσανατολισμό τον αποπροσανατολισμό των Καβαλιωτών.

@ Μετά από 6 χρόνια τα οποία συμπληρώθηκαν χθες από τότε που ο Μουριάδης ανέλαβε να διαχειριστεί τις τύχες του δήμου της Καβάλας δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μια από τις περιπτώσεις τις οποίες είχε μπροστά του.

@ Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο επί 2 ώρες έγινε συζήτηση ως έκτακτος θέμα το δελτίο τύπου των πολιτιστικών συλλόγων, σαν τέτοιο μόνο μπορώ να χαρακτηρίσω, το οποίο είναι άλλα αντ΄ άλλων. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος έχει εξελιχθεί σε χειρότερο πρόεδρο από τον προκάτοχο του το έφερε προς ψήφιση όταν η διοίκηση του δήμου δεν ζητά να την παραχωρηθεί η ακτή της Καλαμίτσας όπως ζητούν οι πολιτιστική σύλλογοι άνευ ανταλλάγματος αλλά έναντι ενός ετήσιου ποσού. Άρα τι ακριβώς ψήφισαν όσοι δημοτικοί σύμβουλοι θέλησαν να χαϊδέψουν τα αυτιά των εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων ναι στην παραχώρηση της ακτής ή ναι στην ενοικίαση της; Είμαι σίγουρος ότι ούτε και οι ίδιοι ξέρουν.

@ Αυτή η ιστορία με την ακτή της Καλαμίτσας έχει παρατραβήξει και επειδή δεν ξέρει ο Μουριάδης πως να απεμπλακεί από την γκάφα του να συμφωνήσει στο δικαστήριο με την ΕΤΑΔ που έγινε στην αρχή της θητείας του ότι δεν έχει τίτλους κάτι που ούτε η ΕΤΑΔ είχε τότε αλλά σιώπησε την αλήθεια την οποία αφελώς ο δήμαρχος για λογαριασμό του δήμου την δήλωσε.

@ Δεν το πάλεψε και τώρα αφυπνίζοντας τους κοινωνικούς του εταίρους έστησε ένα θίασο που προσπαθεί να τον βγάλει λάδι.

@ Αυτός όμως που έχει κατεβεί πολλά σκαλοπάτια στην κλίμακα του σεβασμού από τους συναδέλφους του είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης ο οποίος ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου “ Το Κάστρο” επιτέθηκε εναντίον του Μάκη Παπαδόπουλου λέγοντας του ότι θα πληρώσει τη στάση του να μη ψηφίσει το ψήφισμα στις επόμενες εκλογές δεν τον απέβαλε από την αίθουσα και τα άφησε να ασχημονεί σε βάρος του αρχηγούς της μείζονος αντιπολίτευσης.

@ Επίσης ο απαράδεκτος αποκλεισμό της Ιωσηφίδου από τη συζήτηση με το κλείσιμο του μικροφώνου της για να μην απαντήσει στα ψέματα του δήμαρχου που διατύπωσε όπως ήθελε την ιστορία της απώλειας της ακτής της Καλαμίτσας για τον δήμο έδειξε το πολιτική ηθική του. Είναι η δεύτερη φορά που κάνει το ίδιο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας σε βάρος της Ιωσηφίδου και αν υπάρξει και τρίτη τότε θα τον καταγγείλει στην αποκεντρωμένη που είναι η υπερκείμενη αρχή.

@ Ο δήμαρχος που έγραψε ένα νέο σενάριο προχθές κατά τη διάρκεια της συζήτηση του θέματος για την ακτή της Καλαμίτσας και το παρουσίασε για να δείξει ότι η κίνηση των συλλόγων απέφερε καρπούς αφού η ΕΤΑΔ έστειλε μηχανικούς για να εκτιμήσουν σε τι κατάσταση είναι τα κτίσματα. Δεν ξέρω αν είναι έτσι ή όπως ακούσθηκε το κλιμάκιο μηχανικών ήρθε στην Καβάλα για να κάνει τις επιμετρήσεις προκειμένου να πληρώσει τον δήμο για τις επισκευές που έκανε πέρσι. Άλλο λοιπόν το ένα και άλλο το άλλο.

Φωτο “Πρωινή”

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα