Άλλα αντ ́ άλλων λένε στους ενδιαφερόμενους για τα λασπόλουτρα από τον δήμο και η βροχή έσωσε τα ταμεία της “Λευκής Νύχτας”

“Μια βροχή θα μας σώσει” λέμε για να δηλώσουμε ότι με μια βροχή θα βγούμε από την δύσκολη θέση που μπορεί να βρισκόμαστε. Έτσι έγινε και με την αγορά την περασμένη Παρασκευή που γέμισαν τα καταστήματα από πελάτες μόλις άρχισε να βρέχει.

@ Πολλοί έμποροι μιλούν για τους μεγαλύτερους τσίρους μετά τις άνυδρες ταμειακά μέρες του Πάσχα.

@ Χθες βρέθηκε στην περιοχή του Περιγιαλίου ο περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες Μαρκόπουλο και Ιωσηφίδη και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καβάλας μέσα σε ένα χωράφι. Δεν ξέρω γιατί τώρα έκανε τη συγκεκριμένη επίσκεψη ο κ. Τοψίδης αλλά μάλλον δεν πρέπει να είδε και κάποιο ορατό έργο και απλά άκουσε τι είχε να του πει ο Μουριάδης ότι θα κάνει σε έργα υποδομής τα επόμενα 5 χρόνια που θα τα χρηματοδοτήσει με 15 εκ η περιφέρεια.

@ Ξεκίνησε το έργο της ΔΕΥΑΚ στην οδό Ομονοίας και είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει κυκλοφοριακά προβλήματα μέχρι να τελειώσει. Αν δεν εκτελεστεί γρήγορα το έργο από την ΔΕΥΑΚ και αυξηθεί η προσέλευση των τουριστών τότε θα γίνουν πολύ ζόρικα τα πράγματα στην πιο κεντρική αρτηρία της πόλης.

@ Τα έχουν χαμένα όσοι έχουν επιφορτιστεί στο να ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους να κάνουν χρήση των παροχών των λασπολούτρων με το πότε θα λειτουργήσουν. Οι απαντήσεις που δίνουν είναι αόριστες και μπερδεμένες και φυσικά όπως μου λένε απογοητεύουν ακόμη και αυτούς που κάθε χρόνο ερχόταν από το εξωτερικό για να κάνουν τα ιαματικά λουτρά τους.

@ Ο Μουριάδης με την πολιτική του αφέλεια δεν έχει καταλάβει πόσο μεγάλη ζημιά έχει κάνει το κλείσιμο των λασπολούτρων.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα