Έδειξε τον πραγματικό πολιτικό εαυτό του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης κατώτερος των περιστάσεων με επιβεβαίωσε με τις πράξεις του ότι αν δεν είναι χειρότερος από τον προκάτοχο του δεν θα είναι πάντως καλύτερος του. Μετά από 2 μήνες έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και πόσο υποταγμένος είναι στον δήμαρχο. Ούτε αυτός κράτησε τον λόγο που έδωσε στους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ότι οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβούλιο θα γίνονται κάθε Τετάρτη και σε κάποιες περιπτώσεις θα επιλέγεται και η Δευτέρα. Όμως μετά από εντολή του Μουριάδη έβαλε προχθές Τρίτη δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθεί ο προϋπολογισμός με τον δήμαρχο στην Αθήνα και δημιουργώντας προβλήματα στους δημοτικούς συμβούλους που δεν είχαν υπολογίσει ότι θα έπρεπε να αλλάξουν το πρόγραμμα τους ώστε να παραβρεθούν σε αυτή την έκτακτη συνεδρίαση.
@ Τα άκουσε από τον Μάκη Παπαδόπουλο ο Μαμτσαδέλης ο οποίος αρνήθηκε να διαβάσει την επιστολή που του έστειλε ώστε να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι για τους λόγους της απουσίας του.
Απαράδεκτος. Τι νομίζει ότι πέτυχε με αυτή του την απόφαση; Απλά κατάφερε να μπει στα αψυχολόγητα καλούπια του προκατόχου του για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι έγραψε ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ημέρες δόξας.
@ Αρπάχτηκε και με τον Γιάννη Εριφυλλίδη, λέτε και απευθυνόταν σε κανένα μικρό παιδί και φυσικά πήρε την πρώτη του μομφή για να την χαίρεται.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα