Ένας λάθος κανονισμός στάθμευσης που δεν εξυπηρετεί τους επαγγελματίες της Παναγίας

Κάθε μέρα που περνά φουντώνει όλο και περισσότερο η αγανάκτηση των επαγγελματιών αλλά και των κατοίκων της Παναγία γιατί βλέπουν τα προβλήματα που δημιουργούνται με την εφαρμογή του κανονισμού στάθμευσης. Επειδή ο κανονισμός έγινε στο πόδι και παράλληλα στην μελέτη που κατατέθηκε υπήρξαν πολλά κενά προβλέπω ότι θα ξεσπάσει “πόλεμος” μεταξύ του δήμου και των επαγγελματιών οι οποίοι βλέπουν ότι θα φύγουν οι πελάτες τους και οι εργαζόμενοι τους οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι καθημερινά να πηγαίνουν στην εργασία τους με τα πόδια.
@ Όμως όταν ένας δήμος που θέλει να λέγεται σοβαρός αναθέτει σε έναν πολιτιστικό σύλλογο να κάνει τον χωροφύλακα για να εφαρμόσει ένα λάθος κανονισμό τότε έχει χάσει το μέτρο και αυτό είναι επιζήμιο για τους πολίτες.

@ Τελικά και οι δύο προσφυγές στην αποκεντρωμένη του Χρυσανίδη και της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών κατά των αυξήσεων των δημοτικών τελών απορρίφθηκαν. Χθες μιλώντας με τον κ. Χρυσανίδη ραδιοφωνικά μου είπε ότι δεν θα προσφύγει στο άρθρο 150 και εδώ σταματάει.

@ Δεν ξέρω τι θα κάνει η ομοσπονδία. Θα προχωρήσει ή και αυτή θα το κλείσει εδώ το θέμα εδώ;

@ Δεν ντρέπονται δήμαρχος και λοιποί εξουσιαστές που φλυαρούν υπέρ της χρησιμότητα των δασών και του πρασίνου γενικότερα όταν δεν έχουν αφήσει δένδρο για δένδρο και πουρνάρι για πουρνάρι.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα