Έτρεξαν τα εκατομμύρια πάλι από τα μπατζάκια τους

Ένα μεγάλο πρόβλημα που δεν μπορεί να το ελέγξει η υπηρεσία καθαριότητας είναι τα ογκώδη που βγάζουν οι πολίτες στους δρόμους και παραμένουν για πολλές μέρες χωρίς κανείς να τα μαζέψει.

@ Όταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διευθύνει εκ του μακρόθεν τη συγκεκριμένη υπηρεσία δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο της και το σύστημα έχει χαλαρώσει επικίνδυνα.

@ Αναρωτήθηκα τι δεν έκαναν πάλι σωστά από τον δήμο και δεν πήρε γαλάζια σημαία η ακτή της Καλαμίτσας; Προφανώς το αμέλησαν ή θεώρησαν ότι την αίτηση θα την κάνει η ΕΤΑΔ; Εκτός και αν έγινε ο έλεγχος και δεν βρέθηκαν τα νερά της Καλαμίτσας τόσο κρυστάλλινα για να πάρουν γαλάζια σημαία. Όμως το πρόβλημα με το ρέμα που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια με αυτά που κατεβάζει στην ακτή δεν διορθώθηκε και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Προφανώς επειδή είναι μια λαϊκή πλαζ και τα φτωχαδάκια που πάνε να κάνουν ένα μπάνιο είναι παχύδερμα και δεν τα διαπερνούν τα κολοβακτηρίδια.

@ Τι έγινε βρε παιδιά τα εκατομμύρια έρευσαν χθες κατά δεκάδες στο Περιγιάλι όπου βρέθηκε ο Τοψίδης και του έδειξε ο Μουριάδης τα μελλοντικά έργα τα οποία ακόμη δεν έχει ξεκινήσει. Κάτω από μια τέντα πούλησαν όλοι περιφερειάρχης και δήμαρχος το παραμύθι με τα έργα των 30 εκ ευρώ που θα γίνουν έκαναν τις δηλώσεις τους μπροστά τις κάμερες που τυχαία περνούσαν μέσα από το χωράφι με τις βατσινιές και μετά πήγαν ο μεν περιφερειάρχης για να υποδεχθεί στο γραφείο του Μαρκόπουλο στο διοικητήριο τον πρέσβη της Κύπρου κ. Αυγουστίδη με τον οποίο αμέσως μετά μίλησε στο δικό του γραφείο ο Μουριάδης.

@ 30 εκ ευρώ θα δοθούν είπαν από την περιφέρεια για να γίνουν τα έργα υποδομής στο Περιγιάλι και ούτε μια κουβέντα δεν υπόθηκε για την περιμετρική. Προφανώς την έχουν βγάλει από την ατζέντα των έργων και ο δήμος και η περιφέρεια.

@ Αύριο θα διεξαχθεί μια άσκηση από την πυροσβεστική και όλες τις υπηρεσίες που συνεπικουρούν στην κατάσβεση μιας φωτιά και την απομάκρυνση των κατοίκων από τις περιοχές όπου επλήγησαν. Η άσκηση αυτή θα γίνει σε δασώδη περιοχή του Παληού.

@ Τρεις και ο κούκος ανταποκρίθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο κάλεσμα της νέας διοίκησης του εργατικού κέντρου. Ποιος να πάει για να ακούσει ένα απαξιωμένο εργατικό κέντρο και τους καλεσμένους μόνο τριών κομμάτων ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές; Κανείς και αυτό φυσικά έγινε. Όσο για τα άλλα κόμματα που δεν τα κάλεσαν λέτε και είχαν τον θεσμικό δικαίωμα να το κάνουν.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα