Έχει άδεια η γεώτρηση του χωριού Φίλιπποι;

Χθες μιλώντας με τον νέο πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου του δήμου Καβάλας Κώστα Στεφανίδη, μου είπε ότι στη συνάντηση που είχε προχθές μαζί με όλο το διοικητικό του συμβούλιο με τον δήμαρχο Καβάλας του έβαλαν ένα θέμα που γι΄ αυτούς έρχεται πρώτο από τα προβλήματα που έχουν γενικά. Είναι η αγροτική οδοποιία η οποία βρίσκεται στα κακά της τα χάλια. Η απάντηση που πήραν από τον Μουριάδη ήταν ότι δεν υπάρχουν λεφτά και απλά θα στείλει ένα γκρέιτερ για να ξύσει κάποιους δρόμους. Όσο βρισκόταν ο Μουριάδης σε προεκλογική περίοδο υποσχόταν ότι θα κάνει τις αγροτικές ασφαλτοστρώσεις και φυσικά τον ψήφισαν γι΄ αυτά του τα ψέματα, ενώ τώρα 3 μήνες μετά τους λέει ότι δεν έχει λεφτά.

@ Με τον κ. Στεφανίδη μίλησα και για την γεώτρηση του χωριού Φίλιπποι ο οποίος τυγχάνει να είναι κάτοικος του συγκεκριμένου χωριού και τον ρώτησα αν γνωρίζει γιατί μέχρι σήμερα δεν λειτουργεί. Μου είπε ότι βλέπει την ΔΕΗ τις τελευταίες ημέρες να τοποθετεί κάποιες κολώνες ώστε η συγκεκριμένη γεώτρηση να συνδεθεί με το ρεύμα και να δώσει νερό στο χωριό. Μακάρι και εύχομαι να μη εμφανισθούν κάποια νέα προβλήματα γιατί αυτή η γεώτρηση έχει που ξεκίνησε εδώ και 4 χρόνια αλλά μέχρι σήμερα δεν είδαν το νερό στις βρύσες τους οι κάτοικοι του χωριού Φίλιπποι.

@ Χθες στο δημοτικό συμβούλιο η Αναστασία Ιωσηφίδου ρώτησε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Απόστολο Χρόνη σχετικά με την γεώτρηση των Φιλίππων και η απάντηση που της έδωσε ήταν ” από την πόλη έρχομαι.”

@ Ρωτώ σήμερα τον κ. Χρόνη. Έχει στα χέρια της η ΔΕΥΑΚ παραχωρητήριο της συγκεκριμένης έκτασης όπου έγινε η γεώτρηση από τον δασαρχείο; Επίσης υπάρχει άδεια στα χέρια της επιχείρισης από την υπηρεσία υδάτων; Πως έγινε το έργο με ανάθεση ή με διαγωνισμό; Αυτά για σήμερα.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα