Την περασμένη τετραετία η διοίκηση Μουριάδη ετοίμαζε ένα πρόγραμμα 12 εκ ευρώ για την αλλαγή του οδοφωτισμού του δήμου ύψους 12 εκ ευρώ που όμως κατέληξε σε φιάσκο όχι γιατί δεν μπορούσε να το εκτελέσει το έργο αλλά γιατί δεν μπορούσαν από τον δήμο να δικαιολογήσουν το τεράστιο κόστος.
@ Αφού έχασαν την ευκαιρία χωρίς να προσπαθήσουν να περιορίσουν το κόστος και να κάνουν ένα έργο αποδεκτό οικονομικά το εγκατέλειψαν- γιατί άραγε;- και έστρεψαν την προσοχή τους ο Μουριάδης και οι γύρω από αυτόν στην δημιουργία μιας ενεργειακής κοινότητας στην Λιμνιά αρχικού προϋπολογισμού 18 εκ ευρώ. Χωρίς να έχουν τίποτε στα χέρια τους, ούτε τα χρήματα αλλά ούτε και τις άδειες από την ΔΕΗ το υποσχέθηκαν στις εκλογές του 2023 και ότι θα δώσεις σε 2.500 οικογένειες δωρεάν ρεύμα. Αυτή του την υπόσχεση ο Μουριάδης φυσικά όπως και τόσες άλλες δεν μπόρεσε να την τηρήσει και για να μη φανεί πόσο αναξιόπιστος είναι την έκοψε στην μέση και αρκέστηκε στο μισό αφήγημα μιας ενεργειακής κοινότητας με τις μισές δυνατότητες.
@ Φυσικά από το 2023 και μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να την προχωρήσει γιατί δεν μπόρεσε να βρει τα λεφτά για να την κατασκευάσει αλλά και γιατί δεν έδινε η ΔΕΗ το Οκ για να πάρει την παραγόμενη ενέργεια που ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έτσι και αυτό το θέμα το έριξε στο καλάθι των ξεχασμένων υποσχέσεων.
@ Αναρωτιέμαι αν του έχει μείνει του Μουριάδη κανένας λαγός ακόμη να βγάλει από το σακούλι ή θα περιοριστεί στο να δέχεται τη στήριξη άλλων κοινωνικών δυνάμεων ενδίδοντας φυσικά στα όποια θέλω τους;