Έχει εγκαταλήψει το πάρκο Φαλήρου ο δήμος με τα επικίνδυνα παιχνίδια

Αφού έλυσε ο Κυριάκος Σταυρίδης τα προβλήματα με την καθαριότητα ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος άφησε τους καφέ κάδους που έβαλε πειραματικά όπως έλεγε στην περιοχή της ΔΕΠΟΣ για την ανακύκλωση των οργανικών σκουπιδιών στην ησυχία τους και σταμάτησε αυτή την “επανάσταση” που θα έκανε για να πιάσει τώρα άλλο εργόχειρο.

@ Από υποσχέσεις και αυτός όπως και ο δήμαρχος του δε πάει πίσω. Το θέμα είναι ότι δεν τις κάνει πράξη.

Επικίνδυνα παιχνίδια στο πάρκο Φαλήρου. Χθες σημειώθηκε και ένα σοβαρό ατύχημα ενός εξάχρονου όταν έσπασε η τραμπάλα που έπαιζε. Δεν είναι μόνο η σάπια τραμπάλα είναι και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουν να συντηρηθούν πολύ καιρό και αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά που παίζουν. Δεν θα πω που βρίσκεται ο δήμος γιατί δεν βρίσκεται πουθενά.

@ Δεν γνωρίζω αν αληθεύει, αλλά ως μεγάλος τιμονιέρης που είναι ο Κυριάκος λέγεται ότι ζήτησε το δασάκι της Παναγούδας να το πάρει από τον ΕΦΚΑ ο δήμος. Μέχρι σήμερα αν κάνω μια σούμα τι έχει ζητήσει ο Μουριάδης και ο Σταυρίδης για να το πάρει ο δήμος θα γεμίσω ένα πολυσέλιδο τόμο.

@ Θα αναφερθώ όμως σε αυτά που όποτε δεν έχουν κάτι να πουν τα φέρνουν στην επικαιρότητα. Το κάτω νοσοκομείο ο οποίο ρημάζει, η ακτή της Καλαμίτσας που την ταλαιπωρούν χρόνια, το πρώην πρωτοδικείο που το θέλουν αλλά και δεν το θέλουν, την πρώην μεραρχία και πολλά ακόμη τα οποία τα ζητάνε αλλά δεν γνωρίζουν τι θα τα κάνουν.

@ Επί 4 χρόνια το ίδιο παραμύθι με το κτήριο “Μούτουλα” που μαζί με τα δύο κτήρια αυτό του ΒΙΞ και το Άσπρο κτήριο όπου βρίσκεται το γραφείο δημάρχου λέγεται ότι θα τα αξιοποιήσουν αλλά κάτι την τελευταία στιγμή τους κρατάει και δεν προχωράνε.

@ Ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης με την ιδιότητα του μηχανικού έχει καιρό που ξεκίνησε την μετατροπή της πρώην ορθοπεδική κλινικής που βρίσκεται στην περιοχή του πρώην “Σανατορίου” για να το λειτουργήσει η ιατρική εταιρεία ως γηροκομείο 40 κλινών μετά από την δωρεά που έκανε ανώνυμος Καβαλιώτης.

@ Ακόμη δεν πάρθηκε απόφαση για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία. Παράλληλα ψάχνουν άλλες 100 θέσεις για να δώσουν σε αυτούς που ξεχάστηκαν και δεν πήραν τις απαραίτητες κάρτες στάθμευσης.

@ Όλα τα είχαμε η ΔΕΥΑΚ ξεκίνησε το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην οδό Ομονοίας. Φυσικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο και σιγά, σιγά θ΄ αρχίσουν νάρχονται και οι τουρίστες. Ο εφιάλτης στο κέντρο της Καβάλας για τους οδηγούς των αυτοκινήτων.

@ Τα έξυπνα υδρόμετρα θα τα βάλουν πρώτα σε Χαλκερό. Καρβάλη και Παληό. Θα δούμε τι θα πετύχουν και αν θα λειτουργήσουν όπως θέλουν από την ΔΕΥΑΚ. Η ερώτηση μου. Αυτά τα υδρόμετρα που σκοπεύουν να τα συνδέσουν στις περιοχές που ανέφερα είναι μέσα στην εργολαβία που πήρε κάποιος για την τοποθέτηση των 25.000 έξυπνων υδρόμετρων ή θα γίνουν με αυτεπιστασία;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα