Έχει χάσει τον προσανατολισμό του το Φεστιβάλ Φιλίππων και οι αντιδήμαρχοι των αδέσποτων

Τους λαϊκούς τραγουδιστές τους πάνε στο “Ανθή Καραγιάννη” και του ποιοτικούς στον αρχαίο θέατρο των Φιλίππων. Πάει το κατέστρεψαν το φεστιβάλ Φιλίππων που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Δεν είναι το αρχαίο θέατρο ναός αλλά ο κόσμος θέλει να κρατιούνται και ορισμένα όρια.

@ Το φεστιβάλ των Φιλίππων το έχω πει πολλές φορές ότι έχει γίνει μια θεατρική πιάτσα για όλους αυτούς του θιάσους που ξαμολιούνται κάθε καλοκαίρι στην επαρχία απλά εδώ στην Καβάλα το βαπτίζουν κάθε χρόνο αλλιώς για να θολώσουν τα νερά.

@ Καλά όλα τα λεφτά ήταν προχθές η μάζωξη που οργάνωσε ο αντιδήμαρχος Τσιτσιλικάκης στον δημαρχείο για τα αδέσποτα. Όλοι οι συνάδελφοι του από τους γύρω δήμους μάλλον και αυτοί είναι το ίδιο ανίκανοι με τον δικό μας και αφού είπαν τις μπαρούφες τους υπήρξε και ένας αντιδήμαρχος από το Παγγαίο που υπονόησε ότι θα πρέπει να υιοθετήσουν την ευθανασία ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αδεσπότων και έτσι να φύγει ένα μεγάλο βάρος από το κεφάλι των δήμων.

@ Ωραίος ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος “πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι”.

@ Προφανώς ο Ατσαλάκωτος κλεισμένος μέσα στο γραφείο του στο δημαρχείο και κάτω από την δροσιά του αιρ κοντίσιον δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει η υπηρεσία την οποία υποτίθεται υπηρετεί να πλύνει του πράσινους ιδιαίτερα κάδους οι οποίο βρωμάνε αλλά και για να εξαφανισθούν τα ποντίκια που τραπεζώνονται μέρα μεσημέρι από την πλούσια τροφή που βρίσκουν.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα