Πολλά πολιτικά σούργελα έχει αποκτήσει η πολιτική σκηνή της Καβάλας τα οποία προσπαθούν να πάρουν μια θέση στο κοινοβούλιο παρουσιάζοντας τον εαυτό τους ως πιστούς Χριστιανούς, κοντά στο στρατό και με πίστη ότι μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη στον τόπο.
@ Φυσικά με τις παρουσίες τους στις εκκλησίες δεν γίνονται τα έργα ούτε με τις σέλφι που βγάζουν από κάθε πανηγύρι. Αν ρωτήσω σήμερα ποιο έργο θυμούνται ότι έκαναν από τις θέσεις που υπηρετούν δεν μπορεί κανείς να μου πει ούτε ένα.
@ Τη κοσκινίζει ακόμη ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιάννης Προμούσας την απάντηση που πρέπει να δώσει για το Περιγιάλι στους Παπαδόπουλο και Χρυσανίδη ενώ ακόμη ένα ιδιοκτήτης γης κέρδισε το δικαστήριο και απαλλάσσεται από την εισφορά σε χρήμα αφού έχει παραγραφή το δικαίωμα του δήμου μετά από 10 χρόνια που πέρασαν να εισπράξει τα χρήματα.
@ Φυσικά ότι θα χαθούν τα 15 εκ. ευρώ από το ταμείο του δήμου που θα πήγαιναν για τα έργα υποδομής κάποιοι είναι υπεύθυνοι πολιτικά και κάποιοι ποινικά των διοικήσεων Τσανάκα και Μουριάδη. Αυτά όμως θα τα βρει η δικαιοσύνη.