Ακόμη περιμένουν οι Καβαλιώτες την αξιοποίηση του κάτω νοσοκομείου και οι στάσεις που έγινε χώροι στάθμευσης

“Οι στάσεις έχουν καταργηθεί de facto απο τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν. Τά λεωφορεία αστικά και υπεραστικά σταματούν στη μέση του δρόμου για να γίνει η επιβίβαση και δημιουργείται αυτό το κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον κόσμο. Σε κεντρικούς δρόμους της πόλεως όπως ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ, 7ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ, ΣΑΠΠΑΙΩΝ εξ αιτίας αυτού του φαινομένου επιβαρύνεται σε μεγάλο βαθμό το κυκλοφοριακό της πόλης. Ποιας αρχής είναι ευθύνη, της Δημοτικής Αστυνομίας ή της Τροχαίας. Θα πρέπει κάτι να γίνει”

@ Ο Θάνος Παπακοσμίδης ξαναχτυπά με ένα νέο σχόλιο όπως αυτό που δημοσιεύω παραπάνω και αφορά τις στάσεις των λεωφορείων που όπως λέει τις έχουν καταργήσει τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

@ Να ενημερώσω τον κ. Παπακοσμίδη ότι ακόμη την κολώνα φωτισμού που είχε γράψει πάνω στην οποία σταματούσε η διαδρομή των τυφλών στο τέλος της οδού Κουντουριώτου ακόμη δεν την έχουν αλλάξει θέση.

@ Φαίνεται ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον να ασχολείται με τα προβλήματα της Καβάλας και μάλλον βρίσκεται σε πολιτική αγρανάπαυση. Έτσι νομίζω θα πορευτεί μέχρι το τέλος της δεύτερης θητείας του Μουριάδη.

@ Δεν λένε να τελειώσουν τα έργα μέσα στην συνοικία του Αγίου Νικολάου. Μια τρύπα κλείνουν μια άλλη ανοίγουν και όπως πάνε θα φτάσουν μέχρι και το Φθινόπωρο και ακόμη θα βρίσκονται μέσα στο Άγιο Νικόλαο.

@ Τελικά δεν μπορούν από τον ΟΛΚ να βγάλουν άδεια λειτουργίας για το πάρκινγκ που προσπάθησαν να λειτουργήσουν για την στάθμευση των μεγάλων οχημάτων. Έτσι χάθηκε έστω και αυτό το μικρό έσοδο των 2.000 ευρώ από την ενοικίαση του χώρου γιατί πήγαν με εξυπνάδες να τον ανοίξουν.

@ Καλά αν δείτε νάρχεται ποτέ το θέμα της αξιοποίησης του λεηλατημένου κάτω νοσοκομείου να μου τρυπήσετε την μύτη. Ο Μουριάδης δεν μπορεί να τελειώσει ούτε αυτό το θέμα γιατί έχει καταλάβει από την ανάθεση που έκανε σε εταιρεία των Αθηνών για να βρει επενδυτές ότι δεν ήταν ενθαρρυντικά τα αποτελέσαματα. Έτσι κωλυσιεργεί με διάφορες πολιτικές μανούβρες μπας και ξεχαστεί το θέμα και την σκαπουλάρει από ένα πρόβλημα ακόμη όπως τόσα άλλα μέχρι σήμερα.

@ Όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί πέντε μέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές έχουν εξαφανισθεί και μάλλον έχουν αποδεχθεί το μοιραίο που είναι η μεγάλη αποχή που κάποιοι προβλέπουν ότι μπορεί να αγγίξει και το 60%.

@ Μόνο το ΚΚΕ τρέχει όπως φαίνεται από το δελτίο τύπου που έδωσε χθες στην δημοσιότητα και αναφέρεται στην σημερινή σύσκεψη με τον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο ευρωβουλευτή, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών Ελλάδας και πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων, στις 10:30 το πρωί, στο καφέ «Τζοκόντα».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα