Τα έργα στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου σταματάνε και θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα. Αυτό μου είπε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών ραδιοφωνικά Αλέξης Γούλας. Επίσης για πρώτη φορά τουλάχιστον εγώ άκουσα ότι εξετάζονται τρία σενάρια για την πιάτσα των ταξί που βρίσκονται τώρα μπροστά από το κτήριο του ΟΤΕ. Συγκεκριμένα πρόκειται για το σενάριο αυτό που θέλουν οι ταξιτζήδες δηλαδή θα γίνει ένα δρόμος γύρο από το κτήριο του ΟΤΕ που θα βγαίνει κάθετα στην οδό Βενιζέλου παίρνοντάς μέσα από το παρκάκι. Το άλλο σενάριο είναι να ξεκινάει η πιάτσα των ταξί από τα κολονάκια μπροστά από το ηρώων και να σβήνει εκεί που είναι το περίπτερο με τις σοκολάτες. Το τρίτο σενάριο μιλάει από την διασταύρωση της Βενιζέλου με την Αβέρωφ και μέχρι το πρατήριο του “Πούλου”. Το τι θα αποφασιστεί θα το μάθουμε τον άλλο μήνα.
@ Τα έργα μέσα στον Άγιο Νικόλαο σταμάτησαν σε 3 σημεία λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων αλλά το υπόλοιπο έργο θα προχωρήσει και θα εκτελεστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό μέσα σε αυτή την εβδομάδα.
@ Δεν είχε τουλάχιστον ο ίδιος να μου αναφέρει τι θα γίνει με τα κτήρια του πρώην 10ου δημοτικού σχολείου και αυτά που αγοράσθηκαν από την Alpha τράπεζα το πρώην ωδείο επί της Εθνάρχου Μακαρίου.
@ Ο Αλέξης Γούλας δεν μου απέρριψε την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι πριν από μερικές εβδομάδες για την αλλαγή της όδευσης στην οδό Ομονοίας που με τα σημερινά δεδομένα θα διευκόλυνε να γίνει διπλής κατεύθυνσης.
@ Γενικά αναφέρθηκε σε μικρά και μεγάλα έργα που γίνονται από τον δήμο αλλά αυτό που εγώ κατάλαβα από τη συζήτηση μας ήταν ότι το έργο στο Περιγιάλι, το μουσικό σχολείο, το ειδικό σχολείο και κάποια άλλα μικροέργα θα γίνουν μελλοντικά. Τώρα το πότε θα το δούμε.