‘Αλλος για Χαβάη…

Άντε κύριε αντιδήμαρχε τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Καβάλας φύγετε από τα έργα του κέντρου της πόλης και κάνετε και καμιά βόλτα και στις γειτονιές που έχουν τα μύρια όσα προβλήματα.
@ Εγώ θα αναφερθώ σε αυτά που βλέπω στη συνοικία της Αγίας Βαρβάτος και των Πεντακοσίων. Ο κεντρικός δρόμος έχει γίνει κόσκινο από τις εταιρείες που έχουν περάσει τα δίκτυα τους και τώρα τελευταία όσα σπίτια έχουν συνδεθεί με το κεντρικό δίκτυο του φυσικού αερίου τα χαντάκια τους παραμένουν κλεισμένα μόνο με χαλίκι χωρίς άσφαλτο και έχουν γεμίσει οι δρόμοι με άσπρη σκόνη.
@ Τι θα γίνει κύριε Γούλα θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα η κάθε εταιρεία θα κάνει ότι της κατέβει στο κεφάλι αρκεί να γλυτώσει έξοδα;
@ Ποιος έδωσε κ. Γούλα εντολή να ξεριζώσουν την μουριά μπροστά από το κτήριο του πρώην πρωτοδικείου; Είναι δυνατόν σε μια πόλη που έχει ανάγκη από πράσινο εσείς να επιτρέπετε να κόβουν τα δένδρα για να πέσει μπετόν. Ωραίες ευαισθησίες έχετε και εσείς.
@ Είναι γνωστό ότι ο Μουριάδης είναι λάτρης του μπετόν άλλωστε τα αμυντικά έργα που έκανε στο στρατό ήταν όλα από μπετόν και συνήθισε το μάτι του σε αυτό το υλικό και το πράσινο τον τυφλώνει.
@ Το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Κοινοβουλίου του Βερολίνου, Notker Schweikhardt δεν ξέρω μήπως έκανε λάθος τον δρόμο και αντί να πάει στη Χαβάη ήρθε στην Καβάλα και δεν κατάλαβε ότι δεν συναντήθηκε με τον δήμαρχο του Αμερικανικού νησιού αλλά με τον δήμαρχο Καβάλας. Ήταν εμφάνιση αυτή με τα λουλουδάτα πουκάμισα; Εκτός και αν η επίσκεψη δεν ήταν επίσημη και τότε δεν θα έπρεπε να την καλύψουν από τον δήμο και να την ανεβάσουν στον επίσημο τοίχο του δήμου στο fb.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα