Ανούσιες βραβεύσεις γυναικών που δεν άφησαν κανένα αποτύπωμα από το δήμο

Οι βραβεύσεις έχουν γίνει σούπα για το δήμο της Καβάλας που σε κάθε επέτειο και γιορτή βρίσκει κάποιους να βραβεύσεις. Έτσι το περασμένο Σάββατο βραβεύτηκαν επτά γυναίκες για το πολιτικό τους αποτύπωμα στον τόπο. Συγκεκριμένα βραβεύτηκα οι Δήμητρα Τσανάκα (Πρώτη γυναίκα Δήμαρχος
Καβάλας), Αλεξάνδρα Τσανάκα (Πρώτη γυναίκα βουλευτής Καβάλας) , Άννα Σπανδώνη – Παράσχου (Πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας), Ευαγγελία Δίνα Ασλανίδου (Πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας) , Φωτεινή Κόγια (Μακροβιότερη Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας) , Θούλη Τερψιθέα Καλυβιώτου (Παλαιότερη Δημοτική Σύμβουλος Καβάλας), Ελένη Βλατσιώτου (Πρώτη Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Καβάλας).
@ Όλες αυτές τις γυναίκες τις παρακολούθησα στην πολιτική τους πορεία και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια που κατέγραψε κάποιο σημαντικό έργο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που είχε.
@ Η Δήμητρα Τσανάκα βραβεύτηκε ως η πρώτη γυναίκα δήμαρχος η οποία όμως το έργο της πενταετίας της δεν νομίζω ότι ζυγίζει και πολλές οκάδες. Αντίθετα θα κουβαλάει πάντα στις πολιτικές πλάτες την πεσμένη γέφυρα και το κέντρο φιλοξενίας των μεταναστών στο περιγιάλι που καταδίκασε την περιοχή σε υποβάθμιση. Η Άννα Σπανδώνη ήταν μια πρόεδρος της δημαρχικής περιόδου του Σιμιτσή την οποία δεν θα θυμάται κανείς. Την Ελένη Βλατσιώτου την βράβευσαν όχι ως πρώην δημοτική σύμβουλο επί δημαρχίας Λευτέρη Αθανασίαδη αλλά ως πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου που δεν νομίζω ότι θυμούνται πολλοί ότι πέρασε και από αυτή την θέση.
@ Με λίγα λόγια για ακόμη μια φορά βραβεύτηκα μικρά πολιτικά μεγέθη αλλά θα μου πείτε αυτά έχουμε αυτά βραβεύουμε.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα