Αντέχει ο “Διόνυσος” κάθημερινά τα δεκάδες αυτοκίνητα που σταθμεύουν καθημερινά πάνω στο “κεφάλι” του;

Ήταν να εφαρμοστεί από προχθές η ελεγχόμενη στάθμευση στην Παναγία. Εφαρμόστηκε;

@ Γι΄ ακόμη μια φορά θα το γράψω. Μήπως πρέπει από τον δήμο να αποκλειστεί ο υπαίθριος χώρος που από κάτω είναι το κτήριο του πρώην “Διονύσου” για να μη δούμε τίποτε περίεργα πράγματα; Το γράφω για μια φορά ακόμη διότι το συγκεκριμένο κτήριο είναι ταλαιπωρημένο και καθημερινά δέχεται όλα αυτά τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν όσων πηγαίνουν είτε στο νοσοκομείο είτε σε άλλες δουλειές εκτός της Καβάλας.

@ Έχουν περάσει 4 χρόνια και το παραμύθι με τον “Διόνυσο” που πρέπει να εγγραφεί στο κτηματολόγιο έχει ποια παραγίνει. 4 ολόκληρα χρόνια και δεν μπόρεσε ο Μουριάδη μια έγγραφη να κάνει.

@ Θα μου πείτε μήπως έκανε τίποτε σε όλη την κατεβασιά από τον Άγιο Σίλα μέχρι και τον γηροκομείο; Είναι ένα δρόμος χωρίς καμιά φροντίδα και αφημένος στα διάφορα οχήματα που παρκάρουν χωρίς καμιά πρόβλεψη ασφάλειας.

@ Άγριος θάνατος ενός 69χρονού που βούτηξε με το αυτοκίνητο του μέσα στο λιμάνι της Περάμου. Ποιος ξέρει τι τον βασάνιζε τον άνθρωπο και ή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ή αυτοκτόνησε.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα