Για του χρόνου αναβλήθηκε η δίκη Γλάνου, οι εγκαταλελειμένες γειτονιές και ο Χρόνης ακόμη βάζει τα έξυπνα υδρόμετρα

Οι γειτονιές έχουν αφεθεί στην μοίρα τους και χρειάζονται μικρές αλλά σημαντικές παρεμβάσεις ώστε να γίνουν πάλι χρηστικές για τους πολίτες. Αν ο δήμος και συγκεκριμένα η τεχνική υπηρεσία δεν ξεκινήσει ένα πρόγραμμα με έργα αυτεπιστασία νομίζω ότι και το 2028 θα έχουν τα σημερινά τους χάλια.

@ Μάλλον εκεί στην υπηρεσία καθαριότητας η ηγεσία της έχει μπερδέψει την λέξη της ανακύκλωσης με την λέξη της αδιαφορίας για το περιβάλλον. Έτσι σε κάδο της ανακύκλωσης που έβαλε στην περιοχή του πρώην δήμου Φιλίππων τους γέμισαν οι αγρότες με συσκευασίες φυτοφαρμάκων.

@ Για του χρόνου τον Μάιο έχει αναβληθεί η δίκη Γλάνου που αφορά την ατασθαλία που έκανε στο ταμείο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής επί δημαρχίας Κωστή Σιμιτσή όταν ήταν πρόεδρος της.

@ Τα έξυπνα υδρόμετρα μέχρι να τα τοποθετήσουν από την ΔΕΥΑΚ είναι σίγουρο ότι θα γίνουν βλακόμετρα. Ακόμη ενώ τα έχουν προμηθευτεί δεν ξεκίνησαν να τα τοποθετούν και τα κρατάνε στις αποθήκες της επιχείρησης άγνωστο γιατί.

@ Ακόμη να βάλουν μπροστά την γεώτρηση στο χωριό Φίλιπποι που την ταλαιπωρεί εδώ και 4 χρόνια ο Χρόνης.

@ Εδώ και 5 μήνες έχει υποσχεθεί ο Μουριάδης να κάνει κάποιες συζητήσεις με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την ακτή της Καλαμίτσας, το δάνειο από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων, για την ενεργειακή κοινότητα αλλά και για το κάτω νοσοκομείο αλλά ακόμη τους καλεί για να βρεθούνε. Θα το θυμηθεί στο άλλο δημοτικό συμβούλιο και τότε θα τους δώσει ένα νέο ραντεβού.

@ Περιμένω ακόμη να δοθεί από την πλευρά του δήμου το τιμολόγιο που έκοψε η οικονομική υπηρεσία στην ΕΤΑΔ για τις εργασίες που έκανε στα κτήρια της ακτής της Καλαμίτσας λόγω επικινδυνότητας όπως είπε ο Μουριάδης. Θα περιμένω αλλά αν δεν παρουσιάσει δημόσια την δαπάνη ο Μουριάδης τότε υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το κάνει.

@ Δεν ξέρω για το πότε έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει την κυκλοφοριακή μελέτη που λέει ότι έκανε ο δήμος για να διαπιστώσει αν η πεσμένη γέφυρα είναι χρήσιμη ή όχι όμως μέχρι σήμερα το μόνο που ακούμε είναι μόνο λόγια.

@ Τα έχουν αφήσει να τα λεηλατούν τα λουτρά των Ελευθερών οι ελεύθεροι επισκέπτες από όλη την περιφέρεια και λογικά φτάνουν στα αυτιά μου οι διαμαρτυρίες πολλών πολιτών. Θα πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια λύση. ¨Η θα προχωρήσει ο επενδυτής ή θα τα αφήσει για να τα διαχειριστεί από την αρχή η περιφέρεια. Πάντως αυτό το καλαμπούρι με τις επενδύσεις εκατομμυρίων έχει παλιώσει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα