Δεν αποτελεί το φεστιβάλ Φιλίππων το δεύτερο σημαντικότερο στην Ελλάδα

Από την διοίκηση των εμμίσθων αντιδημάρχων και όχι μόνο στον δήμο Καβάλας ξεχωρίζω τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ ο οποίος διαμαρτύρεται γιατί παίρνει λίγα λεφτά σε σχέση με την
Επίδαυρο το φεστιβάλ Φιλίππων. Μέχρι σήμερα δεν έχει η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ αλλάξει το καλλιτεχνικό δόγμα του Γκόνη το οποίο και η σημερινή καλλιτεχνική διευθύντρια Εύα Βαμβακά εφαρμόζει με θρησκευτική ευλάβεια.

@ Για να είμαστε σοβαροί και να μη αλληλοκολακευόμαστε ότι το φεστιβάλ Φιλίππων διατηρείται στην δεύτερη θέση μετά την Επίδαυρο στα σημαντικότετα φεστιβάλ της χώρας όταν από την μετά την Αθανασιάδη εποχή άρχισε να πνέει τα λοίσθια και να μετατρέπεται σε μια απλή καλοκαιρινή θεατρική πιάτσα. Φυσικά μέχρι σήμερα από τον δήμο δεν ασχολήθηκαν στο να αλλάξουν τη σχέση με το υπουργείο πολιτισμού και με το “χαράτσι” που πληρώνει ο κάθε θίασος και ο δήμος απλά κάνει τον ταξιθέτη.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα